Felnőtt csapatunk idei utolsó mérkőzésén a PMFC-hez látogatott. A csapatok nagy iramban kezdték az összecsapást. Az első komoly lehetőség a hazaiak előtt adódott, ám Pokorni Péter bravúrral hárított. A 17. percben Puskás Gábor révén nagy helyzetbe kerültünk, ám a labda a kapu fölé szállt. A folytatásban némi mezőnyfölénybe kerültünk, sorozatban sok szögletet végezhettünk el, ám sajnos egyikből sem sikerült igazán komoly helyzetet kialakítani. A félidő hajrájához közeledve Pokorni Péter kétszer is védett, így a szünetre gól nélküli döntetlennel vonulhattak a felek. A második felvonást jobban kezdtük a hazaiaknál, de mezőnyfölényünk meddő volt. Az 54. percben így is majdnem a hazaiak szerezték meg a vezetést, ám hiába került nagy helyzetbe Péter Bence védőink menteni tudták. Pár perccel később előbb Mundi Roland, majd Puskás Gábor veszélyeztetett, de nem tudtunk a kapuba találni. Ezután már egyik csapat se került nagy gólhelyzetbe így gól nélküli döntetlennel ért véget a találkozó.

PMFC – Dunaújváros 0-0

PMFC: Kovács – Valkovszki (Széles, 46.), Romic, Erdős, Hanol – Fujsz, Juhász, Koller, Varga – Gellén (Csernik, 60.), Péter (Kesztyűs, 68.)

Vezetőedző: Vas László

Dunaújváros: Pokorni – Kis B., Farkas, Puskás, Dorogi, Zvara, Mundi, Sándor, Hompót D. (Tapiska, 65.), Horváth (Szepessy, 79.), Tóth T.

Vezetőedző: Lőrincz Emil

fotó: Kurdi József Facebook