Felnőtt csapatunk a Magyar Kupa hetedik fordulójában a Puskás Akadémia együttesét fogadta. Sajnos nagyon korán hátrányban kerültünk, hiszen Latifi egy szép lefordulást követően lőtt a kapunkba már az ötödik percben. Négy perc elteltével Mioc növelhette volna a Puskás előnyét, aki centikkel lőtt a jobb alsó mellé. A következő akció végén Vega harcolt ki tizenegyest, melyet Radó András értékesített. Első lehetőségünk szabadrúgásból volt, melyet Zvara Dávid harcolt ki, és Szepessy Róbert végzett el, de azt védte Hegedüs. Ezt követően kiegyenlítettebbé vált a mérkőzés. Zvara Dávid beadására érkezett az ötös vonalán Kiss Patrik, aki nagy helyzetben a kapu mellé fejelt. Az első játékrész hátralévő idejében már nem történt semmi érdemleges így jöhetett a második félidő. A fordulás után percekig ellenfelünk birtokolta a labdát mégis nekünk volt helyzetünk. Tóth Tibor került kecsegtető helyzetbe de lövése a kapu fölé szállt. Ezt észlelve kicsit nagyobb sebességre kapcsoltak a vendégek. Latifi lövését védte vetődve Vaszócsik Viktor, majd a 62. percben Vega találta el a kapufát. A következő percekben szórványosan érkeztek felcsúti támadások, melyeket hátul jól oldottak meg védőink, de az ellentámadásokra nem maradt elég erőnk. Knezevic durrantott fölé hat perccel a vége előtt, majd a legvégén Latifi szabadrúgását védte Vaszócsik. A rendes játékidő legvégén Tóth Tibor leshelyzetet követően gurított mellé, ami után véget is ért a találkozó. Sajnos nem tudtunk meglepetést okozni, így a Puskás jutott tovább.

Dunaújváros – Puskás Akadémia 0:2 (0:2)

Dunaújváros: Vaszócsik Viktor – Varga Róbert, Kis Balázs, Farkas Viktor, Kiss Patrik(Tapiska Géza a 67. percben), Zvara Dávid, Puskás Gábor Sándor, Horváth Kevin, Tóth Tibor, Szepessy Róbert (Vajda Brendon a 67. percben), Sándor Tamás (Hompót Dániel a 81. percben)

Vezetőedző: Lőrincz Emil

Puskás Akadémia: Hegedűs Lajos – Mioc Benedik, Trajkovski Dejan, Radó András (Kiss Tamás a 69. percben), Heris Jonathan, Vega Gonzalo, Zsidai László, Poór Patrik Péter, Urblik Jozef (Knezovic Josip a 45. percben), Latifi Liridon, Osváth Attila

Vezetőedző: Benczés Miklós