Felnőtt csapatunk az NBIII. Közép csoportjának 18.fordulójában a Rákosmentéhez látogatott. Nem voltak ideálisak a körülmények, hiszen a pálya talajának minősége sok kívánni valót hagyott maga után valamint az eső is elkezdett esni. Az egész találkozó kiegyenlített játékot hozott, ám végig többet birtokoltuk a labdát a hazaiaknál. Sikerült is kisebb nagyobb lehetőségeket kialakítani, ám a befejezések pontatlanok voltak. A második játékrész is hasonló képet mutatott, mint az első. Továbbra is többet volt nálunk a labda emellett a védekezésünk is jól működött. Mezőnyfölényünk a 61. percben érett góllá. Ekkor Szepessy Róbert beadására Tóth Tibor érkezett remekül és fejelte a labdát a kapuba. A hajrában Kis Balázs kiállítása miatt emberhátrányban játszottunk. Ekkor kicsit beszorultunk ám remek volt a csapat védekezése valamint kapusunk Pokorni Péter több alkalommal is hárított. A későbbiekben már nem változott az eredmény így megszereztük első tavaszi győzelmünket. Folytatás egy hét múlva hazai pályán a Taksony ellen.

Rákosmente KSK – Dunaújváros PASE 0-1 (0-0)

Rákosmente KSK: Ordasi Gergő – Simita Gergő, Horváth Gábor, Balaskó Csaba, Kokenszky Norbert Imre, Aranyos Mózes Bence, Horváth Bence, Korozmán Norbert (Lucz Viktor a 67. percben), Vattai Balázs, Kiss Dávid, Lovász Bence

Vezetőedző: Gálvölgyi István

Dunaújváros PASE: Pokorni Péter – Kis Balázs, Kiss Patrik Márk (Csala Dávid a 93. percben), Puskás Gábor Sándor, Mundi Roland (Tapiska Géza a 83. percben), Dorogi Renátó, Horváth Kevin, Tóth Tibor, Szepessy Róbert, Hompót Dániel, Barna Zsolt (Kovács Barnabás az 59. percben)

Vezetőedző: Lőrincz Emil