Felnőtt csapatunk ma délután öt órakor a Szekszárd csapatát fogadta az első tavaszi mérkőzésen. Sérülés miatt a csapatkapitány Farkas Viktor és Sándor Tamás sem tudta vállalni a játékot. Rögtön az elején kezünkbe vettük az irányítást és az első lövés is csapatunkhoz fűződött, ám Dorogi lövését blokkolták a védők. A 14. perc elején Puskás Gábor bombázott kapura, ám a kísérlete középre ment, így azt Lékai könnyedén hárította. A folytatásban kiegyenlítődött a játék, de helyzeteket egyik oldalon sem láthattunk. Puskás Gábor szöglete után adódott kisebb lehetőségünk, a labda viszont mindenki előtt elpattogott. A túloldalon Hegedüs cselezte be magát a tizenhatosunkra, majd lőtt, de pontatlanul célzott. A félidő második felében vagdalkozó volt a játék nem alakult ki fölény egyik oldalon sem. Ezután két lehetőség is adódott a vendégek előtt, ám nem találták el a kaput.  A 45. percben Tóth Tibor Szepessy Róbert labdájával iramodott meg, majd amikor a vendég kapussal állt szemben, aki mellett nem tudta elgurítani a labdát, így gól nélkül zárult az első félidő. A fordulás után nem lett magasabb sem a tempó, sem a játék színvonala. Egy kontrából veszélyeztetett a Szekszárd de Hegedűs az oldalhálóba lőtte a labdát. A hatvanadik perc környéke után kiegyenlítettebbé vált a labdabirtoklás. Mi főként hosszú labdákkal próbálkoztunk, ezeket azonban hatástalanították a szekszárdi védők. A 67. percben Tóth Tibor fejesét követően megszerezhettük volna a vezetést, ám a labda a kapu mellé csorgott. A túloldalon Turinak akadt lövése, melyet Pokorni Péter hatástalanított. Ezt követően semmi érdemleges nem történt, így maradt a gól nélküli döntetlen.

Dunaújváros PASE – Szekszárdi UFC 0-0

Dunaújváros PASE: Pokorni Péter – Kis Balázs, Kiss Patrik Márk (Al-Sheraji Rauf a 89. percben), Puskás Gábor Sándor, Dorogi Renátó, Horváth Kevin, Tóth Tibor, Szepessy Róbert (Kovács Barnabás a 74. percben), Hompót Dániel, Barna Zsolt, Tapiska Géza (Mundi Roland a 74. percben)

Vezetőedző: Lőrincz Emil

Szekszárdi UFC: Lékai Soma – Füredi Patrik, Turi Tamás (Márton Erik a 85. percben), Lékó Roland, Arena Ármin, Dudás Dániel, Kvanduk József, Rácz Ferdinánd (Dombi Gergő a 90. percben), Tóth Dávid (Tóth Tamás az 65. percben), Budai Dávid, Hegedüs Márk

Vezetőedző: Kvanduk János