Az NB III Közép csoportjának 21. fordulójában a tabella negyedik helyén álló csapatunk a 14. helyezett Paks második együttesét fogadta. Lendületesen kezdődött a találkozó a vendégek irányították a játékot. A nyolcadik percében Süvöltös fejelt  kapu fölé, majd a tizenharmadik percben Mundi harcolt ki szabadrúgást, melyet ő tekert középre, a labdát azonban Kis Balázs a kapu mellé fejelte. A labdát a vendégek birtokolták többet, így ők kerültek többször be a tizenhatosunkra, vagy annak előterébe. A védekezésünk ezúttal is remekül működött, viszont az első félórában nem tudtunk helyzetig eljutni. Ekkor azonban Tapiska Géza passzolt Tóth Tibihez, aki a bal alsó sarokba gurított. Kilenc perccel később Szepessy Róbert harcolt ki tizenegyest, melyet magabiztosan értékesített, így már kettő nullra vezettünk. A térfélcsere után Tóth Tibor előtt adódott egyből lehetőség, majd Dorogi Renátó lőtt kapu mellé. Az 56. percben remek összjáték után Dorogi Renátó lapos lövését blokkolta a Paksiak utolsó embere, majd Mundi szabadrúgása után Szepessy lábáról szállt alig mellé a labda. Ekkoriban egyértelmű volt a fölényünk, ráadásul az ellenfél támadásit már a térfél közepén sikerült megállítani. A csereként beállt Lőrincz dolgoztatta meg Pokornit a 73. percben, majd Kovács Barnabás csúsztatása után Tóth Tibor gurítását védte lábbal a vendégek kapusa. Az utolsó percekben megpróbált megújulni a Paks, de remekül őriztük előnyünket, s ezzel együtt a győzelemért járó három pontot.

Dunaújváros PASE – Paksi FC II 2:0 (2:0)

Dunaújváros PASE: Pokorni Péter – Kis Balázs, Puskás Gábor Sándor, Mundi Roland (Kovács Barnabás a 76. percben), Dorogi Renátó, Tóth Tibor, Szepessy Róbert (Kiss Patrik Márk a 70. percben), Sándor Tamás, Hompót Dániel, Barna Zsolt, Tapiska Géza (Vajda Brendon a 89. percben)

Vezetőedző: Lőrincz Emil

Paksi FC II.: Szabó Balázs – Berdó Máté, Cseke Benjámin (Lőrincz Attila László a 70. percben), Nagy Richárd, Kiliti Róbert, Györgye Erik Martin (Bognár Dávid a 60. percben), Zachán Péter, Kesztyűs Barna, Opavszky Balázs Szilárd, Szalai András József, Pál Márton Vilmos (Nagy Ádám István a 70. percben), Süvöltös Adrián

Vezetőedző: Tököli Attila