Felnőtt csapatunk az NBIII. Közép csoportjának 19.fordulójában a hatodik helyezett Taksonyt fogadta. A hetedik percben a vendégek előtt adódott az első lehetőség, ám lövésük elkerülte a kapunkat. Barna Zsolt lábában volt az első gólhelyzetünk, ám kimaradt a próbálkozása. A 12. percben egy baloldali szöglet után Szepessy Róbert ollózott szép mozdulattal kapu fölé, aki egy perccel később Horváth Kevin beadását fejelte alig kapu mellé. Fölényben játszottunk végig, melyet a rövid idő alatt kiharcolt három szöglet is jelzett. A következő percekben lassult nem alakultak ki lehetőségek, majd ismét Szepessy Róbert vált főszereplővé, akinek fejesét védte Szűcs. A 30. perc végén Mundi Roland jobb oldali szabadrúgását öklözte ki szép mozdulattal Szűcs, majd Puskás Gábor középre tartó lövését védte a vendég kapus. Ezek után Tóth Tibor előtt adódott helyzet, de sajnos az is kimaradt csakúgy, mint fél perccel később Kiss Patrik hatalmas helyzete, így gól nélkül ért véget az első félidő. Az irányítást a második játékrészben is magunkhoz ragadtuk. Horváth Kevin kapott remek passzt, akinek közeli helyzetét Szűcs lábbal hárította. A 66. percben egy veszélyes kontra végén Pokorni Péternek kellett védenie Galambos lapos lövését. Két perccel később veszélyes helyről végezhetett el szabadrúgást a Taksony, ám Szilágyi csúnyán mellé, fölé lőtt. Negyed órával a vége előtt Szepessy cselezte be magát a tizenegyes pontig, de a lövését blokkolta a vendégek védője. Ami azonban 84 percig nem sikerült, az a végén igen. Puskás Gábor tört előre bátran, majd tizenhat méterről lőtt gyönyörű gólt a taksonyi kapuba, melyre az ellenfélnek már nem volt válasza, így itthon tartottuk a három pontot.

Dunaújváros PASE – Taksony 1:0 (0:0)

Dunaújváros PASE: Pokorni Péter –Kiss Patrik Márk (Tapiska Géza a 74. percben), Puskás Gábor Sándor, Mundi Roland (Kovács Barnabás a 87. percben), Dorogi Renátó, Horváth Kevin, Tóth Tibor, Szepessy Róbert, Sándor Tamás, Hompót Dániel, Barna Zsolt.

Vezetőedző: Lőrincz Emil

Taksony SE: Szűcs Lajos – Meiszter Márk, Hesz Olivér, Kozári Csaba, Szilágyi Máté, Szemán Lajos, Patály János, Wágner András Gusztáv, Galambos Gábor, Tóth György (Balogh Alex a 33. percben), Molnár Márkó Miklós (Tárkányi Gergő az 55. percben)

Vezetőedző: Szabados Tamás