A bajnokság 23. fordulójában felnőtt csapatunk a sereghajtó Hódmezővásárhely együttesét fogadta. Remekül indítottuk a mérkőzést hiszen az első tíz percben rögtön két gólt tudtunk szerezni. Az első találatunkat Szepessy Róbert fejelte, aki remekül érkezett a rövid oldalra, és onnan csúsztatott a kapuba. A második gólunk szinte a középkezdést követően érkezett. Tapiska Géza tekert a kapuba bő húsz méterről. Rá pár perccel egy oldalszabadrúgás után egy öngóllal szépített ellenfelünk. Erre azonban nagy mezőnyfölénnyel és helyzetekkel sikerült válaszolnunk. Előbb Tóth Tibor lőtt kapufát, majd a harmadik találat is megszületett. Tóth Tibor lépett ki a védők közül aki a kifutó kapus mellett a kapu jobb oldalát nézte ki magának. Krnács azonban ezt jól olvasta, hiszen vetődve hárítani tudott, de a kipattanó labda a vendég hátvéd térdéről a kapuba pattant. Még ebben a félidőben jött a negyedik találatunk is, melyet Tapiska Géza szerzett. A játékrész vége előtt Besztercei szépített négy kettőre alakítva ezzel a félidei állást. A fordulás után is irányítottuk az összecsapást. Az 58. percben Szepessy Róbert érkezett jó ütemben Tóth beadására, akinek a lövése a jobb oldali kapufán csattant. Kisebb lehetőségeket a Hódmezővásárhely is tudott kidolgozni, de azokat vagy blokkolták védőink, vagy a beívelésekre Pokorni lépett ki jól. A túloldalon Horváth Kevin bátran vállalta el lövését a tizenhatos csücskétől, abba azonban a vendégek léptek bele. A 73. perc ismét gólt eredményezett. Ezúttal Tóth Tibor volt az előkészítő, aki pontosan gurított vissza a második hullámban érkező Mundi Rolandhoz, aki pontosan lőtte ki a bal alsó sarkot. A hajrában további helyzeteket sikerült kidolgoznunk. Tóth Tibor előtt adódott váratlan, nagy lehetőség egy lecsorgó labda után, mely talán csatárunkat is meglepte, aki közelről nem találta el a kaput, majd csak a véletlenen múlt, hogy egy perc múlva nem született meg a hatodik találatunk.Tóth Tibor hagyta ki a száz százalékos ziccerét a 89. percben, de ami akkor nem sikerült, az egy perc múlva Mundinak igen, aki beállította a 6-2-es végeredményt.

Dunaújváros PASE – Hódmezővásárhelyi FC 6:2 (4:2)

Dunaújváros PASE: Pokorni – Kis, Puskás, Mundi, Dorogi, Horváth, Tóth, Szepessy (Kiss a 85. percben), Sándor (Hompót a 18. percben), Barna, Tapiska (Kovács a 80. percben)

Vezetőedző: Lőrincz Emil.

Hódmezővásárhelyi FC: Krnács – Jankelic, Huszár, Szabó (Hrabovszki a 44. percben), Bódai, Mezei, Katona, Csordás, Besztercei (Rácz a 79. percben), Povázsai, Balogh

Vezetőedző: Szűcs Róbert.