Felnőtt csapatunk az idei szezon utolsó előtti hazai bajnokiján a tabella harmadik helyén álló szegedi SZEOL-t fogadta. Eltiltás miatt Sándor Tamásra nem számíthatott a szakmai stáb. Helyzetek nélküli első negyedórát követően Tóth Tibor cselezett ki gyönyörűen két embert, majd pontosan gurított vissza Puskás Gábor elé, ő azonban nem találta el a kaput. A szegediek válasza Péter Antaltól érkezett, aki miután visszakapta a kényszerítőt került nagy helyzetbe, de Pokorni Péter bravúrral hárított. A folytatásban kiegyenlített mezőnyjáték volt a pályán, helyzetek nélkül. A következő lehetőségig a 31. percig kellett várni ekkor ismét Péter Antal lépett ki belső védőink mellől, de a lövése fölé szállt. Az első játékrész lefújása előtt Kozics távoli lövése ment kapu mellé, lezárva ezzel a félidőt. A fordulás után jobban játszottunk ellenfelünknél, többet birtokoltuk a labdát is. A mérkőzés legnagyobb helyzete előttünk adódott amikor Horváth Kevin tört be szépen a tizenhatoson belülre, majd Szepessy Róbert elé került a labda aki a felső lécet találta el, majd miután Mundi a kipattanót a hálóba lőtte, a játékvezető a gólt les miatt mégsem adta meg. Ezt követően kissé megélénkült a meccs, lehetőségekkel mindkét oldalon. Kalmár lövését kellett hárítania Pokorni Péternek, aki remek vetődéssel ezt meg is tette. A 68. percben Dorogi próbálkozott távolról, de nem talált kaput. A folytatásban a vendégek többször is eljutottak a kapunk előterébe, de igazán nagy ziccerekig nem jutottak el. A 78. percben egy szöglet után alakult ki előttünk nagy helyzet, de a labda sehogyan sem akart bemenni a kapuba. Gól ezt követően sem született így gólnélküli döntetlennel zárult az összecsapás.

Dunaújváros – SZEOL SC 0-0 (0-0)

Dunaújváros : Pokorni – Kis, Puskás, Mundi (Kovács a 63. percben), Dorogi, Horváth, Tóth, Szepessy, Barna, Hompót, Tapiska (Kiss a 80. percben)

Vezetődző: Lőrincz Emil.

SZEOL SC: Prokop – Rácz, Grünwald, Gajág, Pócs, Beretka (Maksimovic a 84. percben), Tomisic (Horváth a 75. percben), Ondrejó, Kéri, Kozics, Péter (Kalmár a 62. percben)

Vezetődző: Siha Zsolt.