Az U14 és az U15-ös csapatunk megkezdte ezzel a héttel a felkészülést a 2019/20-as szezonra. A két vezetőedzőt, Bolla Jánost és Éliás Zsoltot kérdeztük a csapatokkal kapcsolatban.

Bolla János (U14 vezetőedző):

„Óriási kihívás elé állítottam magam, ugyanis Tóth Árpád edzőkollégától veszem át ezt a fiatal, tehetséges csapatot és én irányítom őket ebben a bajnoki kiírásban. A bajnokság egyértelmű céljaiként a tisztes helytállás és természetesen a minél jobb eredmény elérést sorolnám. Ezeken felül a játékosok folyamatos fejlődését kell szem előtt tartanom. A környezet egyenlőre idegen, de a srácok hozzáállására és tisztelettudására nem lehet panaszom! Tisztában vagyok vele, hogy a Bozsik Program rendszere után nehéz a váltás nagypályára, de biztos vagyok benne, hogy a srácok képesek lesznek rá! Szabadegyházán lakom, de a tavalyi évben az Iváncsa U14-es csapatát irányítottam, nekik nagyon sok sikert kívánok!”

Éliás Zsolt (U15 vezetőedző):

„Július 15-én kezdtük meg a felkészülést, mondhatjuk, hogy a keret még kialakulóban van, ezért egyenlőre hiányos. A tavalyi csapat egyben maradt, úgy néz ki, hogy érkezők lesznek csak, ami megkönnyíti a munkámat! Az első pár nap alapján a fiúk hozzáállása nem változott, mindenki teljes erőbedobással dolgozik és szó nélkül belevetették magukat a munkába. Ráadásul egész jó állapotba tértek vissza a megérdemelt pihenőről, ami azt bizonyítja, hogy mozogtak, sportoltak a szünetben. A célkitűzés az előző évekhez képest sem változott. Szeretném, ha a fejlődésük töretlen lenne és ezek mellé, még remélhetőleg jó eredmény is fog társulni, akkor mindenki boldog lesz!”

Sok sikert kívánunk mindkét korosztálynak!

Hajrá Dunaújváros!