Az egykori válogatott Gyepes Gábor vezetésével a találkozó folyamán végig jól tartotta magát a Pest megyei első osztályban vitézkedő hazai alakulat. A találkozó egészére elmondható, hogy szinte végig a dunaújvárosiak birtokolták többet a labdát, de a házigazdák is vezettek néhány veszélyes kontra támadást, ezekből azonban gól nem született. A továbbjutást eldöntő találatot a legutóbbi bajnoki mérkőzésen is agilisan futballozó Tóth Ákos szerezte az összecsapás harminckettedik percében. A következő forduló sorsolását szeptember 27-án, e héten pénteken tartja a Magyar Labdarúgó Szövetség versenybizottsága.

A hetedik körben már a legjobb harminckettő közé kerülés lesz a tét. A DPASE gárdája akár NB I-es együttest is fogadhat a Dunaújváros Stadion küzdőterén.

Iharos dűlői sportpálya, 300 néző.
Vezette: Bana Gergely
(Kiss B., Perák).
Viadukt SE Biatorbágy:
Tóth Á. – Harangozó, Gyepes, Kinyik, Horváth Á., Stadler B., Vajda D. (Skita az 58. p.), Reich (Hajagos a 79. p.), Golda (Lesták a 79. p.), Bihari, Papes. Vezetőedző: Hollik András.
Dunaújváros PASE: Orczi – Hompót D., Csendes, Puskás G., Horváth K., Dorogi R., Tóth Á., Szepessy R., Kovács B., Tapiska (Al-Sheraji a 61. p.), Busa (Reicheld a 75. p.). Vezetőedző: Lőrincz Emil.