Csapatunk a ma délelőtti edzés után az Ágica Állatotthona Solt “Àgica Sèrült Állatmenedéke Alapítvány”-nál járt. Egyesületünk mindig nagy hangsúlyt helyezett a jótékonykodásra, így történt ez most is!

Együttesünket Farkas Viktor, Horváth Kevin, Besztercei Attila, Pokorni Péter és családja, illetve Garda Bálint képviselte. A szakmai stábbal együtt a játékosok önerőből támogatták az akciót, így összesen 280 kilogramm kutyatáppal tudtuk támogatni, sérült avagy makk egészséges, gazdára vágyó csodákat! A látogatók elmondták, nem számítottak arra, hogy ennyire felfognak töltődni ettől a találkozástól, mindenki nagyon jól érezte magát. Mindegyik kutya szemében ott volt a csillogás, a vágyakozás és a szeretet. Mindegyik bújt, örült, kereste az ember társaságát. Meglepő mennyire sokat számít nekik az, ami nekünk mindennapi dolog, a törődés. Szive szerint az ember befogadna egyszerre akár tizet is, de tudjuk, hogy sajnos ez nem így megy. A körülmények teljesen megfelelők, mondhatni tökéletesek, példaértékű és önzetlen munkát végeznek a gondozók. Nekünk, ez örök élmény marad és biztos, hogy találkozunk még! Köszönjük szépen a vendéglátást, további zökkenőmentes munkát és rengeteg támogatót, látogatót kívánunk! Több kép a Facebook oldalunkon található!

,,A sokat szenvedett szív számára olyan az öröm, mint a naptól szikkadt talajnak a harmat: szív és föld mohón issza be a jótékony cseppeket, de külsejük nem árul el semmit.”

– Alexandre Dumas

Hajrá Dunaújváros!