Az első félidőben elsősorban a vendégek térfelén folyt a játék. A kapuk nem igazán forogtak veszélyben. A játékrész hajrájában egy perc alatt azonban mindkét kapu előtt adódott gólszerzési lehetőség, de ezek kimaradtak.
A szünetet követően hamar vezetést szereztek a hazaiak. A negyvenhetedik percben egy bal oldali szabadrúgást követően Busa Bence talált a vendégek kapujába (1-0). A hatvanötödik percben kétgólosra nőtt a hazaiak előnye. Egy kapu előtti kavarodást követően ismét Busa Bence volt eredményes (2-0). Tíz perccel később azonban ismét szorossá vált a mérkőzés. Egy hatalmas jobb oldali védekezési hiba után szépítettek a vendégek. A beadást követően Koós Bálint talált a hazai kapuba (2-1). Ezzel a győzelemmel befejeződött az idei bajnoki szezon a dunaújvárosi együttes számára, de még nem vonulhatnak téli szabadságra a játékosok, hiszen még egy Magyar Kupa mérkőzés vár a társaságra. Szerdán 18 órakor hazai környezetben a legjobb tizenhat közé jutásért a BFC Siófok gárdáját fogadja a DPASE.

Dunaújváros PASE – Kelen SC 2–1 (0–0)
Dunaújváros Stadion, 200 néző. Vezette: Bana Gergely (Perák, Nagy V.).

Dunaújváros PASE: Pokorni – Hompót D., Kis B., Csendes, Horváth K., Busa (Áman a 83. p.), Puskás G., Barna Zs., Kovács B., Beszterczei (Reicheld a 70. p.), Biró Á. (Tapiska a 79. p.). Vezetőedző: Lőrincz Emil.

Kelen SC: Haála Kada – Egyed, Módly, Zsiborás Z., Rőthy (Krajnc a 46. p.), Kasza, Balogh B., Könczey, Koós B., Nagy Zs., Kiss G. (Kun B. a 72. p.).
Vezetőedző: Harmati Tamás.