Az MTK Budapest elleni Magyar Kupa mérkőzés több célt is szolgál majd. A kék-fehérek felajánlották, hogy a jegyárbevétel teljes összegével támogatják Batonai Patrik Tamást. Patrik másfél éves gyermek, akinek szívtranszplantációja lesz.

A műtét után komolyan megváltozik a család élete, hiszen Patrik teljes felépülését csak egy steril lakás és környezet szolgálhatja. Azt mtkbudapest.hu-n ezt olvashatjuk: „A család célja az, hogy a kisfiút a műtét után természetesen mielőbb hazavihessék, hogy ismerős környezetben gyógyulhasson. Ehhez sok mindenre lesz szükség: gyógyszerekre, számos egyéb eszközre (steril felszerelésekre, gumikesztyűkre, ágyra, ágyvédőkre, stb.). A gyógyulás költségei nagyon magasak, ezért Patrik számára gyűjtés indult, amelyhez az MTK Budapest is szeretne kiemelten hozzájárulni. Természetesen a játékosok és a stáb is segít, de az ügy érdekében a teljes MTK családra számítunk!”

Csapatunk szakmai stábja és játékosai is gyűjtést indítottak csapaton belül, így tudjuk támogatjuk az akciót! Természetesen aki jótékonykodni szeretne azoknak pár adat, amivel megkönnyíthetik Patrik gyógyulását.

Batonai Patrik Tamás
11773195-00420501
IBAN: HU60 1177 3195 0042 0501 0000 0000
BIC (SWIFT KÓD) OTPVHUHB

Patrik gyógyulj meg, mi szurkolunk neked!

Hajrá Patrik!