A Bács-Kiskun megyei első osztályban szereplő Kiskőrös elleni találkozóval folytattuk felkészülési mérkőzéseink sorozatát ma délelőtt tizenegy órakor.

A Pálhalmai Agrospeciál Sporttelepen megrendezett összecsapáson igen erősen kezdett Lőrincz Emil együttese, mely már az ötödik percben megszerezte a vezetést Novák Zsombor révén, majd újabb öt perc elteltével Dorogi Renátó is bevette az ellenfél kapuját, megduplázva ezzel a mieink előnyét (2-0). Az MTK Budapest elleni kupamérkőzésre készülő csapatunk a folytatásban is nagy fölényben játszott, ám a befejezésekbe több hiba is csúszott, így következő góljukra majd fél órát várni kellett. Al-Sheraji még az első félidő vége előtt szerzett találata után 3:0-ás hazai vezetéssél várták a csapatok a folytatást. A félidei szünetben, majd a második felvonás első tizenöt perce után szinte teljes kezdőcsapatát lecserélte Lőrincz Emil, ám így is sikerült tovább növelni az előnyt, mert Kovács Barnabás a 60. és a 70. percben is mattolta a vendégek védelmét, így a együttesünk végül nagyon sima, 5:0-ás sikert aratott a mindkét csapat számára igen hasznos összecsapáson. Labdarúgóink legközelebb február 12-én, az MTK Budapest elleni Magyar Kupa találkozón lépnek majd pályára a fővárosban.

Dunaújváros – Kiskőrös 5-0 (3-0)

Játékvezető: Nagy Károly

Gólszerzők: Kovács 2, Novák, Dorogi, Al-Sheraji.

Dunaújváros: Pokorni – Barta, Puskás, Kis, Horváth, Dorogi, Áman, Al-Sheraji, Novák, Reicheld, Tapiska. Csere: Orczi, Hompót, Csendes, Barna, Kovács, Beszterczei, Kispéter.

Vezetőedző: Lőrincz Emil.

Hajrá Dunaújváros!