Az NB III közép csoportjának tizenkilencedik fordulójában labdarúgócsapatunk szombaton 17 órakor a Szekszárdi UFC együttesét fogadja.

A koronavírus megjelenésének és terjedésének megelőzése érdekében, a Magyar Labdarúgó Szövetség határozata szerint az összecsapás zárt kapus lesz.
Ősszel a tolnai megyeszékhelyen lejátszott mérkőzést 4–1-re nyerték a hazaiak, így bőven van miért visszavágni Lőrincz Emil vezetőedző tanítványainak.

Lőrincz Emil (vezetőedző): – A múlt héten a második helyezett Szentlőrinc otthonában kezdtük a szezont, ahol az első félidőben bátortalanul játszottunk. Meg kell azonban említeni, hogy egy nagyon mély talajú, göröngyös pályán játszottunk. A második félidőben azonban mi domináltunk. Meg voltak a lehetőségek, és véleményem szerint nem kaptunk meg egy jogos tizenegyest. Összességében a védekezés része rendben volt, hiszen az ellenfélnek csupán egy helyzete volt, de támadásban lehettünk volna sokkal bátrabbak. A ­meccs előtt talán megelégedtünk volna az egy ponttal, de utólag már másként értékelem. A szombati játéknap miatt a heti felkészülésünk egy nappal rövidebb a megszokottnál. Nem lesz egyszerű a szombati mérkőzés, mert a Szekszárd egy kellemetlen, fizikailag masszív csapat. Támadójátékban mindenféleképpen javulnunk kell, de nem szabad elhanyagolni a védekezésünket sem, hiszen a szekszárdi támadók nagyon veszélyesek.

Pokorni Pétert csapatunk hálóőrét revansvágy fűti!

Pokorni Péter (játékos): – Az előző fordulóban valóban kicsit megilletődötten kezdtünk, de utána felvettük a ritmust, a végeredményt illetően azonban mindenkiben maradt hiányérzet, hiszen a második félidő már minden tekintetben a miénk volt. Örömmel mondhatom, hogy az új játékosok sikeresen illeszkedtek be a csapatba. Holnap nyernünk kell, ami nem lesz egyszerű, de szeretnénk visszavágni az őszi fordulóban elszenvedett 4–1-es vereségért.

Hajrá Dunaújváros!