Varga Balázs (utánpótlás vezetőedző) honlapunknak arról nyilatkozott, hogy nem hagyja azt, hogy játékosai lazsáljanak a karantén alatt, illetve srácai pozitív hozzáállásáról is tudott beszélni!

Hogyan várjátok a folytatást?

– Véleményem szerint mindenki nagyon várja azt, hogy újra a pályán lehessen. Eddig sosem gondoltam volna, hogy ennyire hiányozni fog a labdarúgás, pedig csak hat hét telt el nélküle. Felkészülten várjuk a folytatást, hiszen a munka nem állt meg és így, hogy otthon vagyunk, sok új, hasznos dolgot lehet létrehozni a későbbiekre.

Milyen módon edzenek a fiaid, hogy tartod őket kondiba?

– Online edzést végzünk közösen a játékosokkal. Minden hétköznap negyed 4-kor indítok egy videóhívást és jelentkeznek be a játékosok, majd elvégezzük a feladatokat.

Hogyan értékeled a karantén alatt elvégzett feladatokat?

– Nagyon örülök a játékosok hozzáállásának, mert akik részt vesznek az online edzéseken kiválóan, kitartóan és keményen edzenek, amit jó érzés látni. Hasznos a játékosok számára ez az időszak, mert sok olyan dolgot csinálunk most, amire nem mindig volt idő eddig a különböző elfoglaltságok mellett.

Mit gondolsz a kialakult helyzetről?

– Ez a helyzet senkinek sem jó. Hozzá vagyunk szokva egyfajta élethez, a mindennapi ritmushoz és ez most teljesen felborult. Sokan elveszítették a munkahelyüket és ezáltal nehéz helyzetbe kerültek a családjaik, amikről rossz hallani a híradásokban. Bízok benne, hogy már csak rövid ideig áll fent ez az élethelyzet és visszatérhetünk a mindennapi életbe. Persze a legfontosabb az egészség és annak megóvása, tehát minden óvintézkedést be kell tartanunk.

Az U17-es csapatból Balogh Balázs nyilatkozott, azt a cikket ide kattintva lehet megtekinteni!

Hajrá Dunaújváros! Hajrá Dunaújváros PASE!