Felkészülési mérkőzések a 29. héten utánpótlásunkban.

2020.07.17:

u14/15 

Dunaújváros – Szekszárd 2:2 (0-1)

Dunaújváros, vidámpark műfüves pálya 

Gyalus Zoltán (vezetőedző): „Sok mindenben kell még fejlődnünk a csapattal, de biztató volt, hogy minden helyzetben próbáltuk játszani, amit több mint két hete elkezdtünk gyakorolni. A sok hiba mellett szép megoldások és csapatjáték jellemezte a fiúkat ezen a napon. További sok gyakorlás, edzésmunka kell még a játékosoknak, hogy minél több örömet szerezzenek klubunknak, szurkolóinknak és a szülőknek!”

2020.07.18:

U14/15

Ferencváros – Dunaújváros 10-0

Budapest, Népliget 

Gyalus Zoltán (vezetőedző):Ellenfelei sajnos még nem tudtunk lenni a Ferencvárosnak, de dolgozni fognak a fiatalok velem, hogy előbbre lépjünk az ősz végéig és a nagypálya ne jelentsen számukra leküzdhetetlen akadályt. Folytatódik a munka és elszántak vagyunk!”

U16

Ferencváros – Dunaújváros 4-1 (2-0)

Budapest, Népliget

Gólszerző: Tihanyi Máté

Éliás Zsolt (vezetőedző): „Nagyon hasznosnak ítélem, hogy játszhattunk egy ilyen képességű csapat ellen. A srácok nem találkoztak még ilyen ellenféllel. Saját bőrükön tapasztalták, hogy mennyivel gyorsabb és agresszívebb a játék egy osztállyal feljebb. Ez már az a szint, ahol nem lehet hibázni, mert azonnal megbüntetik. A mérkőzés második felével elégedett vagyok, mert a heti munkából sok mindent visszakaptam. Remélem hasznosítjuk a mérkőzésen szerzett tapasztalatokat!”

U17

Szekszárd – Dunaújváros 0-4 (0-3)

Szekszárd, Városi Stadion

Gólszerzők: Hegedűs 2, Szabó R., Stampfel

Nagy Krisztián (vezetőedző): „Helyén kell kezelni a szombati mérkőzést, azonban öröm számomra, hogy jól sikerült a bemutatkozás, sokra hivatott ez a csapat és bízom bennük.”

U19

I. Félidő: Szekszárd – Dunaújváros 0-1 

Gólszerző: Somodi 

II. Félidő Mohács – Dunaújváros 1-0

Szekszárd, Városi Stadion

Nagy Krisztián (vezetőedző):

– I. Félidő: Ezen az egy félidős mérkőzésen mi domináltunk, de az iram nem volt tökéletes és sokszor kapkodtunk támadásban. Több tiszta ziccerünk kimaradt a gólon kívül, míg ellenfelünk egyszer jelentett veszélyt a kapunkra.”

– II. Félidő: „A nagyon jó erőkből álló, a Baranya megyei első osztály élcsapata ellen az első tíz percben megilletődötten játszottunk, ekkor akadt pár veszélyesebb támadása ellenfelünknek. A mérkőzés további szakaszaiban bátrabbak voltunk, ekkor például már többször sikerült kihoznunk a labdát egy komoly letámadás ellen. Három-négy kontránk is volt, amiből veszélyt jelentettünk az ellenfél kapujára, azonban az 0:1-es mohácsi győzelem reális képet mutat. A Mohácsban több volt NB-s múlttal rendelkező játékos szerepelt.”

Hajrá Dunaújváros!