2020.07.17

U12

Főnix – Dunaújváros 1-3

Gólszerzők: Nyerusai, Nagy, Szombati

Székesfehérvár

Éliás Zsolt (vezetőedző): ,,Szerencsére a gyerekek az első pillanattól kezdve nagy akarattal és elszántan játszottak, próbálták megvalósítani, amit edzőjük kért. Helyenként nagyon szép dolgokat mutattak egy nagyszerű ellenféllel szemben. Bár a végeredmény másodlagos volt, de jó leírni, hogy Nyerusai E., Nagy Zs. és Szombati G. góljaival 3-1 arányban diadalmaskodtunk.”

2020.07.18

U16

Szekszárd (U17) – Dunaújváros (U16) 4-0 (2-0)

Szekszárd

Éliás Zsolt (vezetőedző): ,,Múlt héten a védekezésünk működött, ma az előre játékban voltunk jobbak. Fáradtan mozogtak a gyerekek, de felkészülés ezen szakaszában ez természetes. Ami viszont nem tetszik, hogy továbbra is gyámoltalanok vagyunk és érre az sem mentség, hogy egy évvel idősebbek ellen játszottunk. Ezen sürgősen javítanunk kell, mert kellemetlen meglepetések érhetnek bennünket.”

U17

Dunaújváros – Főnix 3-1 (1-1)

Gólszerzők: Hegedűs 2, Kocsis

Dunaújváros, Pálhalma

Nagy Krisztián (vezetőedző): ,,Ezen a találkozón a labdabirtoklást és a befejezést gyakorolhattuk, több-kevesebb sikerrel. Míg a labda megtartása kevés hibával működött, addig a helyzetekkel hadilábon álltunk. Rengeteg ziccert alakítottunk ki, melynek nagyjából az egynegyedét sikerült csak gólra váltani. Jó látni a csapaton, hogy hisznek magukban és abban, hogy képesek győzni, amiért meg is tesznek mindent”
Gyors felépülést kívánunk Bölcskei Zoltánnak, aki sajnálatos sérülést szenvedett.
U19
Dunaújváros – Főnix 2-1 (1-0)
Gólszerzők: Farkas 2
Dunaújváros, Pálhalma

Nagy Krisztián (vezetőedző):,,Az első félidőben egy-két kisebb megingástól eltekintve rendben voltunk. Labdabirtoklási fölényünk helyzetekben is megmutatkozott, hiszen a kihagyott tizenegyesen kívül több ziccert is elpuskáztunk és volt, amikor a kapufa fogott ki rajtunk. A második játékrészre sort cseréltünk, azonban itt már nem lehettünk elégedettek. Kiegyenlítettebb lett a játék és többször saját magunkat hoztuk nehéz helyzetbe, viszont a csapat győzni akarását mutatja, hogy a 85. percben bekapott egyenlítő gól után a 90.-ben sikerült eldönteni a meccset a mi javunkra.”

Hajrá Dunaújváros!