Kétgólos, magabiztos sikert aratott a MOL Fehérvár II. elleni felkészülési mérkőzésen a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata.

A pálhalmai Agrospeciál Sporttelepen játszotta le a nyári felkészülési időszak első edzőmérkőzését ma délelőtt tizenegy órától az NB III rajtjára készülő Dunaújváros PASE labdarúgó csapata, mely a szintén harmadosztályú MOL Fehérvár II. együttese ellen lépett pályára. A rekkenő hőségben megrendezett összecsapáson a Pokorni – Tóth, Lakatos, Hompót, Zámori, Dorogi, Barna, Áman, Novák, Szepessy, Kesztyűs összeállításban küldte csatába tanítványait Lőrincz Emil vezetőedző, s az első gólra nem is kellett sokat várni, mert Novák Zsombor már a 12. percben megszerezte a vezetést a dunaújvárosiaknak. A folytatásban hol a mieink, hol a fehérváriak előtt adódott egy-egy lehetőség, de a következő találatot is a DPASE érte el, mely az első dunaújvárosi mérkőzését játszó Kesztyűs Máté révén duplázta meg előnyét a 38. percben (2-0). A félidei szünetig már nem változott az eredmény, ám a fordulás után mindössze tíz perc telt el, mikor a vendégek szépíteni tudtak, így újra teljesen nyílt lett a meccs. Szerencsére nem sokáig, mert a csereként beállt Kovács Barnabás a 67. percben ismét kétgólosra növelte a mieink vezetését (3-1). A hátralévő bő húsz percben is maximálisan irányítása alatt tartotta a meccset együttesünk, s bár előnyét már nem tudta tovább növelni, így is magabiztos, 3-1-es győzelmet aratott a nyári felkészülés első találkozóján úgy, hogy új játékosai, Lakatos Gergő és Kesztyűs Máté is jó teljesítményt nyújtva mutatkozott be a csapatban. A Dunaújváros PASE labdarúgói legközelebb egy hét múlva lépnek pályára a Veszprém elleni edzőmeccsen.

Dunaújváros – MOL Fehérvár FC II. 3-1 (2-0)

Dunaújváros: Pokorni – Tóth, Lakatos, Hompót, Zámori, Dorogi, Barna, Áman, Novák, Szepessy, Kesztyűs. Cserék: Orczy, Al-Sheraji, Halász, Kovács, Németh, Mayer. Vezetőedző: Lőrincz Emil.

Hajrá Dunaújváros!

forras: www.dunaujvaros.com)