Korán vezetést szerzett, mégis vereséget szenvedett a bajnoki rajt előtti utolsó edzőmérkőzésén a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata.

A megyei első osztályú Harta vendégeként fejezte be edzőmérkőzései sorozatát szombaton délelőtt a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata. Lőrincz Emil vezetőedző ezúttal a Pokorni – Barta, Markovics, Hompót, Baló – Barna, Dorogi, Novák – Kesztyűs, Szepessy, Áman összetételű kezdőcsapatot küldte pályára, s ahogy azt reméltük is, még az első felvonásban megszerezte a vezetést a Dunaújváros, miután Báló remek átadását Szepessy váltotta gólra a 26. percben. A folytatás már nem alakult ennyire jól, mert a vendéglátók a 34. percben egalizáltak, s bár volt lehetőség az előny visszaszerzésére, a szünethez érve 1-1-es állást mutatott az eredményjelző. A szünetben hármas cserét hajtott végre a dunaújvárosi szakvezetés, ám a 48. percben mégis a hazaiak értek el újabb találatot, így innentől a mieinknek kellett futnia az eredmény után. A Lőrincz-csapat ment is előre becsülettel, s erőfeszítéseit a 77. percben siker is koronázta, mert a csereként beállt Al-Sheraji lekészítése után lőtt védhetetlenül a kapu bal oldalába (2-2). Nem sokáig örülhettünk azonban az egálnak, mert a 82. percben újra előnybe került a házigazda, mely sovány vezetését a mérkőzés végéig megőrizte, így 3-2-es sikert aratott. A Dunaújváros gárdája legközelebb már az NB III-as bajnokságban lép pályára: labdarúgóink augusztus 2-án a Szekszárd otthonában kezdik meg a harmadosztály 2020/2021-es szezonjának küzdelmeit.

Harta – Dunaújváros 3-2 (1-1)

Gólszerzőink: Szepessy a 26., Al-Sheraji 78. percben.

Dunaújváros: Pokorni – Barta, Markovics, Hompót, Báló – Barna, Dorogi, Novák – Kesztyűs, Szepessy, Áman. Cserék: Orczy, Novák L., Héjjas, Al-Sheraji, Halász, Tóth. Vezetőedző: Lőrincz Emil.

Hajrá Dunaújváros!

(forrás: www.dunaujvaros.com)