2020.08.01 | felkészülési mérkőzések

U12

Dunaújváros – Szekszárd 2-4 (1-1)

Gólszerzők: Szombati, Nagy

Dunaújváros, Pálhalma

Éliás Zsolt (vezetőedző): ,,Nagyon hasznosnak ítélem meg a találkozót, mert pontosan azok a hibák jöttek elő, amiket edzésen is rosszul csinálnak a gyerekek. Viszont az akarattal elégedett vagyok, láttam szép dolgokat is. Nyilván a magasság és a súlybeli különbséget nem tudtuk eltüntetni, viszont erőnlétileg jobbak voltunk. Dolgozni kell tovább, ez a korosztály sokra hivatott lehet!”

U14-15

Szekszárd – Dunaújváros 2-11 (0-7)

Szekszárd, városi stadion

Gyalus Zoltán (vezetőedző): Időnként látványosan és végig fegyelmezetten tettük a dolgunkat, így megérdemelten nyertünk. Sok labdát szereztünk az ellenfél térfelén ahol folyamatosan visszatámadtunk, ahogy azt gyakoroljuk is az edzéseken. A belső védekezés hatékony volt, általában jól nyitottuk a széleket amikor támadtunk. Óriás pozitívum, hogy a párharcokban javultunk, de még fejlődnünk kell. Érdemes ugyanígy, alázatosan tovább dolgozni!
 
U17
Budaörs – Dunaújváros 1-2 (0-1)
Gólszerzők: Szabó, Gál
Budaörs, sportpálya

Nagy Krisztián (vezetőedző): ,,Az elejétől nagy fegyelemmel játszott a csapat, nem tudott megbontani minket az ellenfelünk, a támadásaink rendre veszélyesek voltak. A kapu előtt már hatékonyabbak voltunk, mint az eddigi felkészülési mérkőzéseken, azonban most is lehet hiányérzetünk a gólok számát tekintve.”

U19

Budaörs – Dunaújváros 2-1 (1-0)

Gólszerző: Dorogi

Budaörs, sportpálya

Nagy Krisztián (vezetőedző): ,,Ismét két arcunkat mutattuk ma. Ezúttal az első félidőben voltunk bátortalanok, megérdemelten szerzett vezetést a Budaörs, ám így is sok helyzetet alakítottunk ki. A cserék jól szálltak be a mérkőzésbe, sokkal magabiztosabban és bátrabban játszottunk, nagyobb veszélyt jelentettünk ellenfelünk kapujára, így a második játékrésszel már elégedettebbek lehetünk. Gyors felépülést kívánunk Szekeres Istvánnak, aki bár kiharcolt egy tizenegyest, sajnos minden jel szerint kulcscsonttörést szenvedett.”

Hajrá Dunaújváros!