Nem érdemtelenül lehetnek pozitívak és motiváltak Jakab Elek fiai, ugyanis zsinórban három mérkőzést nyertek meg, ami nagy bravúr.

Hazai pályán legutóbb a Majos csapatát fogadtuk, akik ellen simának tűnő 4:1-es sikert arattunk. A Majos elleni győzelem akkora erőt és lendületet adott csapatunknak, amekkorát kell: a MOL Magyar Kupában legyőztük a pont aktuális ellenfelünket, a Dabast. A bajnokság tizenegyedik fordulójában, múlt hét vasárnap a Monor együttese látott minket vendégül, ahol egy borzasztó kezdés után, de végig dominálva szereztük meg a három bajnoki pontot. A Dabas csapata kifejezetten jó rajtot vett az idei bajnokságban, ugyanis azt ezt megelőző fordulóig veretlenek voltak. Hat mérkőzést játszottak idegenben, amelyeken négy győzelem, egy döntetlen és egy vereség született. Hazai pályán öt mérkőzést produkáltak, ezeken kétszer győzelem, míg háromszor patt helyzet alakult ki. A tabella negyedik helyét foglalják el.

A mérkőzés vasárnap 15 órakor fog kezdődni a Dunaújvárosi stadionban. Várunk mindenkit sok szeretettel, legyen futballtól hangos városunk!

Hajrá Dunaújváros!