U17-es csapatunk a mai napon a Budai FC ellen lép pályára, fontos mérkőzést pótolnak, amelyen a három pont megszerzése a cél. A mérkőzés előtt a csapat két alapembere Stampfel Kevin és Végh Patrik válaszolt honlapunk kérdéseire.

Hogyan várjátok a mai találkozót?

S.K. – Várom ezt mai a küzdelmet, mert a Szeged ellen nem sikerült elhozni a harom pontot pontot, pedig úgy érzem jobbak voltunk. Az még jobban motivál, hogy a Budai FC- nél van két pesti játékos, akikkel három évig együtt játszottam.

V.P. – Nagyon izgatottak vagyunk, de ez természetes, mint az is, hogy várja mindenki a meccset. Pár régi barátunk játszik az aktuális ellenfelüknél. A Szegedi meccs után pozitívan állhatunk ehhez a meccshez is és remélem sikerül ezt végre már behúzni.


Hogyan készültök egy bajnoki mérkőzésre?

V.P. – Egész héten a próbáljuk mentálisan és fizikailag is rendbe tenni magunkat. A mérkőzés előtti nap már fejben a pályán vagyok, átgondolom, hogy mit kell csinálnom és, hogy miképpen szeretnék tevékenykedni. Időben lefekszem azért, hogy ki pihenjem magam és friss legyek az összes összecsapáson.

S.K. – Véleményem szerint edzésen dől el minden, ha jól edzel és felkészült vagy mindenkit meg tudsz verni. Ha jól teljesítek a hét során, akkor problémamentes lesz a hétvégi mérkőzés és maximálisan tudok teljesíteni. Természetesen én is minden mérkőzés előtti este még átgondolom, minden taktikai feladatomat.

Mit kell megtenni a siker érdekében?

S.K. – Egységesnek lenni, mint az utolsó két meccsen. Viszont a befejezéseknél koncentráltabbnak kell lennünk. Párharcokat, ütközéseket nekünk megnyerni. Mindenkinek legjobbját kell nyújtani.

V.P. – Ahogy már a Kevin is említette sokat kell hétközben dolgozni, hiszen ott el a mérkőzés nagy része. Nagyon fontos, hogy már élesben összeszedettnek és stabilnak kell maradni mentálisan. Egységesnek kell, úgy kell viselkedni a pályán (és azon kívül is), mint egy csapat, egyénileg mindenkinek a legjobbját kell nyújtani,és akkor nem lehet baj.

Köszönjük szépen, sok sikert!

Hajrá Dunaújváros!