A megyei rivális Iváncsa csapata lát minket vendégül. Nem lesz egyszerű feladatunk, ugyanis Fejér Megye szívében található futballpályára nem nyerni járnak a csapatok.

Jakab Elek fiai tanulságos mérkőzésen vannak túl: szerdán az Újpest FC csapata látogatott el hozzánk a MOL Magyar Kupa keretein belül. A bajnokságban legutóbb nyerni tudtunk, a Rákosmente csapatát 3:2 arányban hagytuk alul. Idegenben két hete léptünk utoljára pályára, akkor a Szeged ellen Mórahalmon szerepeltünk, ahol simának mondható, 0:5-ös vendég siker született, így hazahoztuk a három pontot. Jó formában várjuk tehát a forduló slágermeccsét, de ingyen nem fognak pontokat adni Iváncsán. Aktuális ellenfelünk eddig még veretlen, öt döntetlen mellett, kilenc győzelem szól a nevük mellett. Hazai pályán utoljára a Taksony ellen nyertek, még szeptember elején. Múlt héten a Dabassal csaptak össze, a tizenötödik forduló rangadóján 2:2-es döntetlen született, így osztozkodtak a pontokon.

A mérkőzés vasárnap, 13 óra 30 perckor fog kezdődni. Az összecsapás az Iváncsai sportpályán fog zajlani. Élő-szöveges tudósítunk élni fog, a megszokott módon.

Hajrá Dunaújváros!