Csütörtökön U19-es csapatunk az Újpest FC csapatát fogadja. A mérkőzés előtt Gráczer Máté csapatkapitány ismertette gondolatait.

Hogyan készülsz az adott bajnoki mérkőzésekre?

– Szerintem egy összecsapás sokszor hétközben dől el igazán, ezért megpróbálok minél jobb teljesítményt nyújtani és segíteni a társaimnak, hogy közös úton haladjunk.


Szerinted mit kell megtennetek a siker érdekében?

– Száz százalékig pontos teljesítményt kell nyújtanunk, addig amíg a mérkőzés véget ér. Úgy gondolom, hogy a játékunkkal már bizonyítani tudtunk: képesek vagyunk bárkivel felvenni a harcot. Szerintem az eredményeink nem tükrözik a valóságot, amit bánt. Javítanunk kell a helyzetkihasználásunkon, ez alatt azt értem, hogy az adódó lehetőségekkel élnünk kell.


Mivel lennél elégedett a mérkőzés után?

Az első győzelmünknek szeretnék már örülni, ehhez csak arra van szükség, hogy úgy játszunk, ahogy tudunk. A felkészültségükkel semmi probléma nincs, ismerjük az ellenfeleket és úgy készülünk az adott héten. Tudjuk, hogy melyik csapat ellen mit kell játszanunk és ennek begyakorlására nagyobb hangsúlyt fektetünk a hétközi edzéseken. Jó edzések vannak, minden esélyünk meg van arra, hogy megszerezzük a három pontot. Hajrá Dunaújváros!

Sok sikert kívánunk az Újpest ellen!

Hajrá Dunaújváros!