Nem lesz egyszerű dolgunk a Honvéd második csapata ellen sem, ugyanis egy fiatalokkal feltűzdelt, akaratos csapat lesz az ellenfelünk a bajnokság tizenhetedik fordulójában.

Csapatunknak nem volt “leányálom” az Iváncsai túra: hét hiányzó volt, így rengeteg fiatal kapott lehetőséget. A futballpalántáink megálltak a helyüket, mitöbb bátor játékot mutattak. Legutóbb hazai pályán az Újpest FC ellen játszottunk a MOL Magyar Kupában, ahonnan búcsúztatott minket első osztályú ellenfelünk. A bajnokságban legutoljára a Rákosmente csapatát fogadtuk, akiket magabiztos játékkal fektetettünk két vállra. Aktuális ellenfelünk az előző fordulóban a Dabas csapatát fogadta, amely mérkőzésen csúnya vereségbe szaladt bele, 0:3-as végeredménnyel a vendégek örülhettek. Közel egy hónap után játszanak újra idegenben, ugyanis október tizedikén az Újpest II. csapata látta őket vendégül, azon a mérkőzésen begyűjtötték a három pontot. A Kispesti fiatalok huszonkét ponttal a tabella nyolcadik helyen áll. Csapatunk a tizenkilenc szerzett pontjával a ranglista tizennegyedik pozícióját foglalja el.

Várunk mindenkit sok szeretettel a dunaújvárosi stadionban, szükségünk van a biztatásra. A mérkőzés 13 óra 30 perckor kezdődik, vasárnap.

Hajrá Dunaújváros!