A sok biztató jel ellenére, nem lehetünk elégedettek U17-es csapatunk teljesítményével, ugyanis sokkal több ráció van bennük. Rengeteg dolog történt ősszel, többek között edzőváltáson is átesett ez a korosztály. Éliás Zsolt vezetőedző véleményére volt kiváncsi honlapunk.

Hogyan értékelnéd az őszi szezont?

– Azt tudom mondani, hogy egy teljesen átalakított csapattal vágtunk neki az új szezonnak, sok új játékossal. A szezon eddigi része nem úgy alakult, ahogy szerettük volna. Sok olyan mérkőzés volt, ahol pontot avagy pontokat szerezhettünk volna, de ez nem sikerült. Bár nem vagyunk kieső helyen, de nem lehetünk elégedettek a teljesítményünkkel.

Szerinted miben kell a leginkább fejlődnie csapatodnak?

– Véleményem szerint, talán ez a korosztályunk az, amelyik legtöbbet tudja a futballból. Hiába képzettek és okosan a játékosok, még nem sikerült ezt kihozniuk magukból. Az elsődleges feladatunk a fizikai felkészülésen túl az, hogy mentálisan megerősítsük a játékosokat, még a télen.

Milyen célokat tűztél ki a tavaszi szezonra?

– Ebben a korosztályban már próbáljuk a felnőtt focira nevelni a gyerekeket, hiszen már vannak játékosok, akik a felnőtt edzéseken is megmutathatták tudásukat. Ezen kívül cél, hogy csapatunk bent maradjon a Magyar Labdarúgó Szövetség Országos bajnoki rendszerében. Véleményem szerint, ez teljesíthető feladat!

Köszönjük szépen, sok sikert tavaszra!

Vigyázzunk egymásra, vigyázzunk magunkra!

Hajrá Dunaújváros!