Klubunk megtartotta rendhagyó sajtótájékoztatóját, melyen fókuszban a Dabas-Gyón elleni tavaszi szezonrajt volt. A sajtó munkatársai vezetőedzőnktől, Jakab Elektől és új igazolásunktól, Kondor Kristóftól kérdezhettek.

Vezetőedzőnk értékelte a felkészülést:

Felkészülésünk kilencedik hetén járunk jelenleg, Január tizenegyedikétől készül együtt a csapat, előtte két héttel már egyéni edzésterv mentén dolgoztak a játékosok. Én úgy gondolom, hogy a tervezett munkát elvégeztük. Sajnos minket is hátráltattak betegségek, amik szerencsére nem függött össze a koronavírussal. Két felkészülési mérkőzésünk elmaradt, de nem a mi problémáink végett. Az edzőmérkőzéseken próbáltunk olyan játékelemeket próbálni és építeni amivel sokkal előrébb lehetünk a tavasz folyamán. Habár az eredmények nem ezt mutatják, de ettől függetlenül sikeresnek értékelem a felkészülési időszakot. Élesen, magabiztosan és határozottan várjuk a bajnoki rajtot!

Kondor Kristóf első benyomásai, várakozásai:

– Azért is döntöttem a Dunaújváros csapata mellett, mert példás múlttal rendelkezik. Befogadtak a srácok, így az első benyomásom egyértelműen pozitív. Szakmailag és a körülményeket nézve sem csalódtam, összeségében mindennel elégedett vagyok. Egy egészséges drukk, izgalom van bennem: kiben nem lenne? Első mérkőzésem lesz a vasárnapi Dunaújváros színekben, mindent megszeretnék tenni a siker érdekében! Személy szerint én mindig rövid távra tüzök ki célokat, illetve a közös álmaink megvalósításához szeretnék hozzájárulni. Optimista vagyok, győzelmet és gólt álmodtam meg magamnak az első bajnoki összecsapásra!

A mérkőzést élőben közvetítjük, tudósítjuk!

Köszönjük a sajtó munkatársaknak, hogy megjelentek és írásaikkal, videó- és hanganyagjaikkal hozzájárulnak ahhoz, hogy a publikum minél előbb tájékozódjon a klub mindennapjairól!

 

Vigyázzunk egymásra, vigyázzunk magunkra!

Hajrá Dunaújváros!