Bemutatjuk első téli igazolásunkat, Kondor Kristófot. Kristóf a másodosztályú Szentlőrinc csapatától érkezett, ahol az ősszel tizenegyszer szerepelt a kezdőcsapatban. Két találatot jegyzett a szezon első felében, ami dicséretre és figyelemre méltó. Elsősorban irányító pozícióban vethető be, így a támadósorunk erősebb lehet a tavasz folyamán.

Mutatkozz be nekünk, mit kell rólad tudni?

– Nagykanizsán születtem, így értelemszerűen ott ismerkedtem meg a sportág alapjaival. Tizenhárom évesen kellett meghoznom az első komoly döntést az életemben: a Kaposvári Bene Ferenc Labdarúgó Akadémián folytattam. Jól éreztem magam Somogy megye szívében, sokat tanultam életről és futballról is egyaránt. Végzős évemben úgy gondoltam, hogy jót tenne a váltás, így Székesfehérvárra igazoltam. A Videotonnál tekinthettem be először a felnőtt labdarúgás fortélyaiba. Utánpótlás éveim után több helyen megfordultam, de végül Szentlőrincen találtam meg a számításaimat: tagja lehettem a másodosztály indulási jogát kiharcoló csapatnak. Köszönök korábbi klubjaimnak mindent, de most már százszázalékosan a Dunaújvárosra koncentrálok, szeretnék hasonlóan szép élményekkel gazdagodni itt is.

Hogy halad a beilleszkedésed és milyen célokat tűztél ki az elkövetkezendő időre?

– Az első benyomásokat pozitívnak értékelem, azonnal megfogott a klub- és a társaim nagyszerű légköre. Stabil és magabiztos játékommal kiszeretném harcolni a vezetőség és a szakmai stáb bizalmát. Minél több időt szeretnék a pályán tölteni és játékomat tartalommal megtölteni. Akkor lennék nagyon boldog, ha az egyéni teljesítményemmel hozzátudnék járulni a csapat eredményességéhez. A Dunaújváros céljait szem előtt tartva fogok dolgozni a mindennapokban és hiszem, hogy sikeresek tudunk lenni együtt, mint csapat. Az alázatos, kitartó és kemény munkában hiszek, véleményem szerint így érthetjük el a közös céljainkat! Hajrá Dunaújváros!

Köszönjük szépen Kristóf az interjút, sok sikert kívánunk dunaújvárosi mezben!

Vigyázzunk egymásra, vigyázzunk magunkra!

Hajrá Dunaújváros!