Az első és a második félidőben is két gólt kapva szenvedett vereséget a MOL Fehérvár FC II. elleni mérkőzésen a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata.

A téli felkészülési időszak harmadik edzőmérkőzésén lépett pályára Székesfehérváron a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata, mely ezúttal a MOL Fehérvár FC második számú együttese ellen húzott szerelést szombaton délelőtt tizenegy órától. Jakab Elek vezetőedző ezúttal nem számíthatott Lakatos, Vadász, Varga és Barna játékára sem, s ugyan Báló, illetve Kesztyűs visszatért a csapatba, az első felvonásban a mieink csak helyzetekig jutottak, gólig nem. A házigazdák viszont lényegesen pontosabbak voltak a dunaújvárosi kapu előtt, s a 24. percben szabadrúgásból, majd a szünet előtti pillanatokban akcióból is betalálva léptek meg két góllal labdarúgóinktól.

A térfélcserét követően sajnos nem kellett sokat várni a harmadik hazai találatra, így szűk negyed óra elteltével már háromgólos előnynek örülhettek a fehérváriak. Jakab Elek gárdája sajnos a folytatásban sem tudta megtörni gólcsendjét sőt, mikor a 75. percben megszerezte negyedik találatát az ellenfél, gyakorlatilag el is dőlt a meccs, s mivel a találkozóból hátralévő időben sem tudott szépíteni együttesünk, így a házigazdák végül magabiztos, 4-0-s sikert arattak a DPASE ellen.

MOL Fehérvár FC II. – Dunaújváros 4-0 (2-0)

Dunaújváros: Pokorni – Barta, Hompót, Vadász, Báló – Dorogi, Markovics, Kökény – Kesztyűs, Szepessy, Novák Zs. Cserék: Orczy, Bottlik, Héjjas, Novák L., Áman, Nagy. Vezetőedző: Jakab Elek.

Hajrá Dunaújváros! 
(forrás: dunaujvaros.com)