Hiába vezetett kétszer is, végül 4-2-es vereséget szenvedett a Veszprém elleni edzőmeccsen a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata.

A téli felkészülési időszak utolsó edzőmérkőzését játszotta ma déli tizenkét órától a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata, mely a szintén NB III-as, a Nyugati Csoportban negyedik Veszprém gárdáját látta vendégül a radari műfüves pályán. Jakab Elek vezetőedző ezúttal sem számíthatott több játékosára, ám az első felvonásban ennek ellenére is koncentrált, jó teljesítményt nyújtott együttese, mely igen korán, már a 15. percben vezetést szerzett a héten igazolt Kondor Kristóf révén, aki Novák beadását váltotta gólra (1-0). Sok idő nem kellett sajnos az egyenlítéshez sem, mert egy szép emelésből már a 20. percben egalizálni tudott a Veszprém, ám erre is volt válasza a DPASE gárdájának, mely Szepessy pontos fejesével ismét magához ragadta a vezetést a 32. percben.

A folytatásban is egyértelműen a mieink uralták a játékot, éppen ezért is volt meglepő, hogy a rövid szünetet követően teljesen megváltozott a játék képe. A félidei szünetben komoly fejmosást kapó vendégek feljavultak, míg a mieink látványosan visszaestek, így az 58. percben előbb egalizáltak, míg a 63. percben már az előnyt is magához ragadták a bakonyiak, a második félidőben látottak alapján megérdemelten, ám mindkét góljukhoz kellett egy-egy ordítóan nagy védelmi hiba is (2-3). A 76. percben egy erősen lesgyanús góllal, de megduplázta fórját a Veszprém, mely a folytatásban biztosan őrizte előnyét, s végül 4-2-es sikerrel zárta az összecsapást.

A DPASE labdarúgói az első félidőben jól, a másodikban sajnos figyelmetlenül és sok hibával játszottak, így lesz még feladata a szakvezetésnek a következő két hétben, hogy a Dabas-Gyón elleni első tavaszi bajnokira a lehető legjobb formába kerüljön együttesünk.

Dunaújváros – Veszprém 2-4 (2-1)

Dunaújváros: Pokorni – Barta, Hompót, Varga, Báló – Dorogi, Tóth, Kondor – Novák L., Szepessy, Novák Zs. Cserék: Orczy, Kesztyűs, Héjjas, Áman, Hompót L. Vezetőedző: Jakab Elek.

 

Hajrá Dunaújváros!
(forrás: dunaujvaros.com)