Kiegyenlített küzdelemben, nagy helyzeteket elhibázva szenvedett 1-0-s vereséget a Paks II. elleni hazai edzőmérkőzésen a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata.

A téli felkészülési időszak második edzőmeccsét játszotta ma délelőtt tizenegy órától a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata, mely a bajnokságban vele azonos csoportban szereplő Paks II. gárdáját látta vendégül a radari műfüves pályán. Jakab Elek vezetőedző ezúttal sem számíthatott több játékosára, így Lakatos, Báló, Kesztyűs és Tóth sem tudott beöltözni a vendégek ellen, akik a várakozásoknak megfelelően igen agresszív letámadással igyekeztek meglepni labdarúgóinkat. Az egyenlő erők csatáját hozó első félidőben sokáig nem kerültek igazán nagy veszélybe a kapuk, ám a 28. percben egy paksi szögletnél elbóbiskolt a hazai védelem, s ezt ki is használta az ellenfél, mely egy közeli fejessel meg is szerezte a vezetést (0-1). Pár perccel később a mieink jutottak szöglethez, de hiába hagyott ki a paksi védelem is, nem sikerült élni a ziccerrel.

A térfélcsere után több cserét is végrehajtott a DPASE szakvezetése, sok változást azonban ez sem hozott a játék képében. A csapatok nagyot birkóztak a mezőnyben, de hiába sikerült kiharcolni némi fölényt együttesünknek, a paksi kontrákban is rendre benne volt a gólveszély. A mérkőzés hajrájában többször is egalizálhatott volna Jakab Elek együttese, ám hiába alakított ki több tiszta ziccert is, a befejezésekbe rendre hiba csúszott, így a paksiak 1-0-s győzelmével ért véget a mindkét gárda számára hasznos és tanulságos találkozó.

Dunaújváros – Paks II. 0-1 (0-1)

Dunaújváros: Pokorni – Barta, Hompót, Vadász, Nagy – Varga, Markovics, Dorogi – Bottlik, Szepessy, Novák Zs. Csere: Orczy, Héjjas, Novák L., Áman, Kökény. Edző: Jakab Elek.

Hajrá Dunaújváros!
(forrás: dunaujvaros.com)