Ahogy Dunaújvárosban, úgy saját pályáján is két góllal győzte le a Kozármisleny a Dunaújváros PASE labdarúgóit.

Idegenben, a tabella nyolcadik helyén álló Kozármisleny otthonában folytatta az NB III Közép csoportjának küzdelmeit ma délután három órától a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata. A mieink helyzetét nehezítette, hogy Barna, Halász, Orczy, Nagy, Markovics és Kondor játékára sem számíthatott a szakvezetés, ám Jakab Elek vezetőedző bízott abban, hogy az elmúlt hetek győzelmei után ezúttal is ponttal, pontokkal zárják újabb bajnokijukat a DPASE labdarúgói.

Az összecsapás első tíz perce jobbára az ismerkedésről szólt, a mezőnyben tapogatóztak a felek, gólszerzési lehetőség egyik gárda előtt sem adódott. A 15. perc végén egy szöglet utáni fejesből szinte a semmiből, de megszerezte a vezetést a házigazda, így muszáj volt kezdeményezőbb játékra váltania a mieinknek is (1-0). Hiába igyekezett azonban a DPASE, nem igazán találta a fogást ellenfelén, s egy a kaput éppen elkerülő Szepessy-lövésen kívül nem nagyon tudta veszélyeztetni a hazai kaput, így a szünetre 1-0-s kozármislenyi előnnyel vonultak a csapatok.

A térfélcserét követően sajnos az öltözőben ragadtak labdarúgóink, s ezt könyörtelenül kihasználta vendéglátójuk, mely az 50. illetve az 53. percben is bevette Pokorni kapuját, még nehezebb helyzetben hozva ezzel a Jakab-tanítványokat (3-0). A 66. percben büntetőhöz jutott együttesünk, s a tizenegyest Szepessy értékesítette is, ám a folytatásban hiába próbálta cserékkel frissíteni csapatát Jakab Elek, az eredmény már nem változott, így a Kozármisleny végül 3-1-es győzelemmel tartotta otthon a bajnoki pontokat.

HR-Rent Kozármisleny – Dunaújváros 3-1 (1-0)
Gólszerzőnk: Szepessy a 66. percben.

Dunaújváros: Pokorni – Barta, Hompót, Vadász, Báló – Lakatos, Tóth, Dorogi – Kesztyűs, Szepessy, Novák. Vezetőedző: Jakab Elek.

Hajrá Dunaújváros!

(forrás: dunaujvaros.com)