Kivételes alkalmak egyike lesz a soron következő bajnoki mérkőzésünk. A Magyar Labdarúgó Válogatott vasárnapi szereplése miatt, szombaton lépünk pályára. Barátunkért, Bába Mihályért is fogunk küzdeni: Érte mindent meg kell tennünk! 

Jakab Elek a hétközi sajtótájékoztatón elmondta, nem vár könnyű mérkőzés csapatunkra. Több saját nevelésű magyar, illetve külföldi játékossal feltűzdelt csapat ellen lépünk pályára. A csapatgerincét Leandro de Almeida adja, akit a futballszeretőknek nem kell bemutatni: többszörös válogatott, hétszeres magyar bajnok klasszis. Csapatunk egyértelmű célja, hogy megnehezítse a “Kisfradi” dolgát, de ennek érdekében rengeteg kell tennünk. A két csapat őszi találkozása nem sikerült szerencsésen a Népligetben, ugyanis 1:0-ás hazai siker született. Legutóbb az egyik nagy riválist, a Dabast tudták hazai pályán megverni. Kozármislenyben sajnos nem úgy jöttek össze a dolgok, ahogy mi azt terveztük, így vereséggel tértünk haza Baranya megyéből. A Ferencváros a tabella negyedik, míg mi a tizenkettedik helyéről várjuk a fordulót.

A mérkőzés 15 órakor kezdődik, melyet élőben közvetítünk és tudósítunk. Zárt kapuk mögött fogadjuk a Fradit, illetve a találkozó előtt gyászszünetet tartunk, Misiért!

Vigyázzunk egymásra, vigyázzunk magunkra!

Hajrá Dunaújváros!