A bajnokság harmincadik fordulójában a Monor gárdáját fogadjuk a dunaújvárosi stadionban. Nem lesz egyszerű feladata Jakab Elek fiainak, ugyanis egy erős ellenfelet látunk vendégül.

Csapatunk legutóbbi két mérkőzésén nem kapott ki, az Újpest ellen egy, míg a Majos ellen három pontot tudtunk szerezni. Jakab Elek gárdája egyre több biztató jellel rukkol elő, ami egyértelműen bizakodásra ad okot. Aktuális ellenfelünk múlt héten kikapott a Dabastól, de azt megelőzően nem kapott ki tavasszal: többek között a Kecskemét csapatát is sikerült mattolniuk. A két csapat őszi találkozásán mi örülhettünk jobban, hiába szerzett már az első percben vezetést a Monor, megfordítottuk az állást és végig határozottan futballozva sikerült elhoznunk mindhárom bajnoki pontot Pest megyéből. Ellenfelünk a tabella hatodik, míg mi a tizenkettedik helyén várjuk a fordulót.

A mérkőzés zárt kapus, így élőképes közvetítéssel és szöveges tudósítással kedveskedünk szimpatizánsainknak. Az összecsapás 17 órakor kezdődik, a dunaújvárosi stadionban!

Hajrá Dunaújváros!