Az utolsó három percben két gólt kapva szenvedett 2-1-es vereséget a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata a Paks második csapatának otthonában.

A tabella tizedik helyén álló Paks II. vendégeként folytatta az NB III Közép Csoportjának küzdelmeit a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata ma délelőtt tizenegy órától. Jakab Elek gárdájának helyzetét nehezítette, az előző héten megsérült Báló Tamás nem állhatott a csapat rendelkezésére, ám a mieink ezzel együtt is a siker reményében vágtak neki a találkozónak. Melyet nem is kezdett rosszul együttesünk, hiszen a kiegyenlített játékot hozó, inkább ismerkedéssel eltelt első negyed óra után Kesztyűs harcolt ki büntetőt a 19. percben, melyet Szepessy értékesített, így viszonylag korán vezetést szereztek labdarúgóink (0-1). A folytatásban igyekezett felpörögni a paksi gárda, de nem találta a fogást a mieinken, mert a Jakab-csapat fegyelmezetten védekezett sőt, a támadásokra is jutott ereje, ám újabb gól már nem született az első felvonásban, így a szünetre minimális dunaújvárosi fórral vonultak a felek. A térfélcserét követően sem sokat változott a játék képe, továbbra is a DPASE elképzelései szerint alakult a meccs, mert a paksiak nem tudták feltörni a mieink védelmét, pedig Tóth Ákost is le kellett cserélni sérülés miatt. Sajnos az ellenfél kapujánál már nem voltak ennyire hatékonyak labdarúgóink, így nem sikerült eldönteniük az összecsapást, ám egészen a meccs hajrájáig úgy tűnt, hogy megőrzi előnyét a csapat. Az utolsó percek azonban óriási fordulatot hoztak, mert a 87., majd a 89. percben is tizenegyeshez jutott a Paks, s a büntetőket Szakály értékesítette, így hiába vezetett a találkozó nagyobbik részében, végül 2-1-es vereséget szenvedett együttesünk, így nem sikerült előrébb lépnie a tabella tizenkettedik helyéről.

Paks II. – Dunaújváros 2-1 (0-1)
Gólszerzők: Szepessy a 19., illetve Szakály a 87. és 89. percben.

Dunaújváros: Pokorni – Barta, Lakatos, Vadász, Hompót – Dorogi, Tóth (Kökény, 74.), Kondor (Varga) – Kesztyűs, Szepessy, Novák Zs. (Novák L. 82.). Vezetőedző: Jakab Elek.

Hajrá Dunaújváros!

(forrás: dunaujvaros.com)