Erősödik a középpálya: Balogh Ádám honlapunk kérdéseire válaszolt.

Ádám sajátnevelésű játékos: az alapokat Dunaújvárosban kapta, de Gárdonyba kóstolt bele a felnőtt labdarúgásba. Hozzánk a III. Kerületi TVE csapatától érkezett, kikkel a másodosztályba jutott az előző szezonban. A huszonkét éves játékos elsősorban irányító poszton vethető be, de a középpálya bármely szegmensében otthonosan mozog.

Hogyan kerültél Dunaújvárosba, milyen érzésekkel érkeztél?

Az előző fél szezonomat a III.Kerületi TVE csapatánál töltöttem. A bajnokság megnyerése után következhetett a másodosztályra való felkészülés: elkezdtem az edzéseket, azonban nem éreztem a megfelelő bizalmat, így a szerződésem felbontását kértem a vezetőségtől. A történtek után több csapat is megkeresett, de az elejétől kezdve a Dunaújváros állt a legközelebb hozzám. A szakmai munka és a körülmények nagyon megfogtak. A legelső beszélgetésektől kezdve éreztem a bizalmat és azt, hogy ez a klub mennyire szeretné, közéjük tartozzak. Ismerem a közeget, vannak olyan játékosok, akikkel együtt fociztunk, együtt nőttünk fel. Maximálisan pozitív a benyomásom és eltökélt vagyok.

Milyen célt tűztél ki magad és a csapat elé?

– Szeretnék a csapattal minél jobb eredményt elérni. Sikerorientált vagyok: mindig a maximumra törekszek, minden mérkőzésen győzelem a cél, s játékommal szeretnék hozzájárulni a csapat sikereihez is.

Szép emlékek kötnek városunkhoz?

– Távozásom óta követem az egyesület fejlődését, eredményeit. Sok évet éltem Dunaújvárosban a családommal, ráadásul még itt is születtem. Rengeteget köszönhetek ennek a városnak: a belém fektetett bizalmat a teljesítményemmel szeretném meghálálni mind a szurkolók, mind a klub felé!

Sok sikert Dunaújvárosban!

Mindörökké Dunaújváros!