Ég a bizonyítási vágytól legújabb igazolásunk, Papp Máté. A középpályás elmondása szerint érzi a bizalmat, véleménye szerint jó és modern felfogásban játszik a csapat. Máté honlapunk kérdéseire válaszolt.

Milyen élmények kötnek Dunaújvároshoz?

– Nagyszerű élmények kötnek ehhez a városhoz. Sok szép sikert értünk itt el közösen az akkori csapattal, elég csak megemlíteni az első osztályba jutást. Az itt elért győzelmeket, gólokat nem felejtettem el soha: nagyon jól esett, hogy stáb legfiatalabbik tagja meg is említette, hogy az egyik itt lőtt szabadrúgásgólomnál labdaszedő volt.

Mi erősítette meg azt a döntést, hogy hozzánk igazolj?

– Az első beszélgetésektől kezdve éreztem, hogy nagyon szeretne a szakmai stáb és a vezetőség is. Döntő tényező volt a bizalom és Dobos Barna személye, régóta ismerem és mindig szerettem vele dolgozni. Több másodosztályú csapat is megkeresett, de leginkább itt éreztem azt, hogy számítanak a játékomra.

Milyen célokat tűztél ki magad, s a csapat elé?

A szakmai stábnak köszönhetően rendkívül jó és modern dolgokra van alapozva a játék. Szeretnénk a lehető legjobb eredményt elérni minden porondon, ebben úgy érzem hogy a tapasztalatommal és a játéktudásommal a csapat segítségére lehetek. Az előző fél évben nem úgy jöttek össze a dolgok – több tényező miatt -, ahogy szerettem volna. Egyszerűen csak játszani és élvezni szeretném a világ legszebb sportját, a futballt. Hajrá Dunaújváros!

Reméljük, hogy Máté kamatoztatni tudja tudását, és ezzel közelebb kerülünk közös álmaink megvalósításához.

Mindörökké Dunaújváros!