Ismét több lehetőséget kihagyott, de így is győztesen hagyta el a pályát a Mohács elleni mérkőzés után a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata.

Idegenben, a Mohács elleni találkozóval folytatta az NB III Közép Csoportjának küzdelmeit a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata ma este fél hattól. Mivel a házigazdák az idei szezonban még nem szereztek pontot, így egyértelműen a mieink voltak az összecsapás esélyesei, igaz egyik legjobbjukra, a héten megsérült Báló Tamásra nem számíthattak a mérkőzésen. Labdarúgóink egyértelműen a siker reményében vágtak neki a mérkőzésnek, méghozzá remekül, ugyanis már a 3. percben megszerezték a vezetést Balogh révén, aki egy szép átlövés után talált a hazai kapuba (0-1). A folytatás is egyértelmű dunaújvárosi fölényt hozott, megvoltak a lehetőségek is az újabb gól, gólok szerzésére, ám helyzetből és büntetőből sem sikerült növelni az előnyt, így az első felvonás végén 1-0-s DPASE-fórral vonultak a felek. A térfélcsere után sem sokat változott a játékképe, továbbra is a mieink domináltak, míg a vendéglátók csak egy-két alkalommal jutottak el a dunaújvárosi tizenhatosig, ám komolyabb helyzetet nem tudtak kialakítani. A Varga-legénység előtt lényegesen több gólszerzési lehetőség adódott, ám ahogy az első felvonásban, úgy a másodikban is rendre hiba csúszott az utolsó passzokba, vagy a befejezésekbe. Ezzel együtt is sikerült azonban megőrizni a minimális előnyt a lefújásig, így negyedik bajnokijából harmadikat nyerte meg együttesünk, mely újabb győzelmével átvette a vezetést az NB III Közép Csoportjában.

Mohács – Dunaújváros 0-1 (0-1)

Dunaújváros: Pokorni – Villám, Molnár, Hegedűs, Hompót, Barna, Dorogi (Papp, 61.), Tóth (Székely, 81.), Balogh (Szepessy, 76.), Kesztyűs, Novák. Vezetőedző: Varga Balázs.