Végig fölényben játszva aratott sima, 3-0-s győzelmet a Ferencváros második számú együttesének otthonában a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata.

A Ferencváros második együttese elleni összecsapással folytatta az NB III Közép Csoportjának küzdelmeit a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata ma délelőtt tizenegy órától. A forduló előtt a mieink a harmadik, míg a házigazdák a tizenegyedik helyen álltak a tabellán, ám ennek ellenére sem várt könnyű találkozó a Varga-gárdára, ugyanis a fővárosiak az NB I-es bajnokcsapat egyik kulcsemberével Franck Bolival, illetve a volt magyar válogatott Leandróval megerősítve vágtak neki az összecsapásnak. Melyet egyértelműen a mieink kezdtek jobban, s hat perc sem telt el a találkozóból, mikor Novák Zsombor révén sikerült is megszerezni a vezetést (0-1). A folytatásban is fölényben játszott a DPASE, s bár sokáig kimaradtak a helyzetek, a félidő hajrájában Balogh szögletéből Papp Máté is fejelt a fővárosiak kapujába, így a szünetre már magabiztos, kétgólos előnnyel vonulhatott együttesünk (0-2). A térfélcsere után is nagyon élesen, ellenfelénél lényegesen veszélyesebben játszott Varga Balázs együttese, s bár egy-két helyzete akadt a Fradinak is, jobbára az történt a pályán, amit a mieink elterveztek. Bár egészen az utolsó percekig úgy tűnt, már nem változik az eredmény, az utolsó percben Székely labdaszerzése után újra Novák volt eredményes, kialakítva ezzel a 3-0-s sikert jelentő végeredményt.

Ferencvárosi TC II. – Dunaújváros 0-3 (0-2)
Gólszerzők: Novák 2, Papp 1.

Dunaújváros: Pokorni – Villám, Molnár, Hompót, Báló, Dorogi, Jakab (Tölgyesi, 93.), Balogh (Székely, 80.), Papp, Tóth (Kesztyűs, 61.), Novák. Vezetőedző: Varga Balázs.