U13: Tükörsima győzelem idegenben!

Regionális bajnokság közép-keleti csoport, 2. forduló

Cegléd – Dunaújváros 0-6 (0-0)

Gólszerzők: Szombati 2, Nagy 2, Kiss, Balogh

Éliás Zsolt: Szembetűnő volt, hogy jobban játszottunk, mint a múlt héten. A mérkőzés egyes szakaszaiban megtudták valósítani a gyerekek az edzésen tanultakat. Külön öröm, hogy egy begyakorolt pontrúgás után is szereztünk gólt. Gratulálok a srácoknak!

 

U14: Nagyarányú győzelem!

Regionális bajnokság közép-nyugat, 2. forduló

Dunaújváros – Iváncsa 12-1 (7-1)

Gólszerzők: Balaskó 5, Mácsfalvi, Lendvai 3, Kákonyi, Horváth, Naár

Papp Péter: A nagy arányú győzelem hatalmas csapatmunka eredménye. Természetesen helyén kell kezelni ezt a győzelmet, de a dicséret mindenkinek kijár.

 

U15: Bosszantó döntetlen!

Regionális bajnokság dél-nyugat, 2. forduló

Dunaújváros – Bácsalmás 1-1 (0-1)

Gólszerző: Perczel

Gyalus Zoltán: Meddő mezőnyfölényben, sok technikai hibával játszottunk. Sajnos kevés volt az akarat és a futómennyiség, gyenge a helyzetkihasználás, és ez eredményezte a lelkes ellenfél pontszerzését.

 

U17: Fájó vereség

Országos alap csoport, 2. forduló

Dunaújváros – Békéscsaba 0-3 (0-2)

Éliás Zsolt: Bár képességekben jobb volt az ellenfél, de az első félidőben közel negyven percig nem talált fogást rajtunk. Azután megint jött egy olyan hiba, amit ezerszer legyakoroltunk edzésen. A második félidő közepén volt egy jó periódusunk, de ebben a bajnokságban ez nagyon kevés.

 

U19: Gólzápor hazai pályán!

Regionális bajnokság dél-nyugat, 2. forduló

Dunaújváros – Mohács 14-0 (6-0)

Gólszerző: Fazekas 2, Ságodi 2, Farkas 4, Szabó, Hegedűs, Stampfel 2, Gráczer 2

Andriska Gábor: A kezdő sípszótól kezdve nagy mezőnyfölényben játszottunk, sorra alakítottunk ki helyzeteket. Negyed óra elteltével három gólt szereztünk, melyet a félidőig sikerült megduplázni, de a jobb helyzetkihasználással ez az előny már két számjegyű is lehetett volna! A szünet után továbbra is gólratörően futballoztunk! Ennek lett az eredménye a további nyolc gól! Nagyarányú győzelmet arattunk, de helyén kell kezelni ezt a győzelmet, mert egy becsületesen küzdő, de szerény képességű csapatot győztünk le!

 

Hajrá Dunaújváros! Hajrá Dunaújváros PASE!