Kétgólos hátrányból fordított, majd az utolsó pillanatokban szerzett góllal aratott 4-3-as győzelmet a Rákosmente ellen a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata.

Rendkívül nehéz mérkőzés várt a Dunaújváros PASE labdarúgó csapatára az NB III Közép Csoportjának utolsó őszi fordulójában, ugyanis a kiesés elől menekülő Rákosmente otthonában kellett pályára lépnie labdarúgóinknak ráadásul úgy, hogy betegségek miatt négy stabil kezdőjátékosa, Báló Tamás, Balogh Ádám, Dorogi Renátó és Kesztyűs Máté játékára sem tudott számítani a szakvezetés, míg a betegségből visszatérő Villám Balázs csak a cserepadon kapott helyet. Az erősen tartalékos dunaújvárosi alakulat azonban ennek ellenére is a sikert tűzte ki maga elé, igaz azzal is tisztában volt mindenki, hogy a házigazdák egyáltalán nem fogják megkönnyíteni a mieink dolgát, hiszen számukra is nagyon fontos lett volna a három pont megszerzése. Az első felvonás ennek megfelelően nagy csatát hozott, melyben akadtak ugyan helyzetek mindkét oldalon, ám a kapu előtt a Rákosmente volt a pontosabb, s Járvás 30. percben szerzett góljával 1-0-s hazai vezetéssel vonultak a félidei pihenőre a felek. A térfélcsere után szűk hét perccel Fellegi megduplázta az RKSK előnyét, még nehezebb helyzetbe hozva ezzel labdarúgóinkat, akik persze ennek ellenére sem adták fel, s Papp büntetőből találatával az 54. percben újra nyílttá tették a meccset (2-1). A szépítő gól után átvette az irányítást együttesünk, mely Novák 63. percben szerzett góljával egalizált sőt, a tizenegy perccel később egy újabb Novák-találattal a vezetést is átvette (2-3). A véghajrában mindent elkövettek a vendéglátók az egyenlítésért, s erőfeszítéseiknek a 87. percben meg is lett az eredménye, mert a nem sokkal korábban csereként beállt Kulánda révén sikerült is egalizálniuk (3-3). Volt azonban még egy fordulat a meccsben, ugyanis a 91. percben Jakab remek beadásából Székely fejelt hasonlóan szép gólt, kialakítva ezzel a 3-4-es végeredményt, aminek köszönhetően a tabella második helyén zárta együttesünk az NB III Közép Csoportjának őszi szezonját.

Rákosmente KSK – Dunaújváros 3-4 (1-0)
Gólszerzők: Járvás, Fellegi, Kulánda, ill. Novák 2, Papp, Székely.

Dunaújváros: Pokorni – Hompót (Villám, 63.), Molnár, Hegedűs, Tóth, Barna, Papp, Jakab, Székely, Novák, Szepessy. Vezetőedző: Varga Balázs.