Csak a helyzetek kihasználásával volt gondja a Dunaújváros PASE labdarúgóinak a Bicskei TC elleni felkészülési találkozón.

A Siófokon elért vasárnapi 2-2-es ikszet követően sem sok pihenő jutott a Dunaújváros PASE labdarúgó csapatának, mely szerdán az NB III Nyugati Csoportjának hatodik helyén álló Bicskei TC otthonában folytatta felkészülési mérkőzéseinek sorozatát. Az összecsapás első félideje kiegyenlített csatát hozott, s bár az erős szembeszél nem könnyítette meg labdarúgóink dolgát, Varga Balázs együttese stabilan, jól védekezett, s nem igazán adott lehetőséget ellenfelének a gólszerzése. A fordulást követően egyre nagyobb fölénybe kerültek a dunaújvárosi labdarúgók, ám hiába alakítottak ki több helyzetet is, a befejezésekkel ezúttal hadilábon álltak, így a küzdelmes, de mindkét csapat számára hasznos összecsapás végül gól nélküli döntetlennel ért véget. A DPASE játékosai legközelebb a Paks második csapata ellen húznak szerelést vasárnap délelőtt tizenegy órától a pálhalmai Agrospeciál Sporttelepen, vagy a radari műfüves pályán, erről az időjárás függvényében döntenek majd a felek.

Bicskei TC – Dunaújváros 0-0

Dunaújváros: Orczi – Villám B., Papp M., Huszty, Báló T., Dorogi R., Bozsoki, Barna Zs., Tóth Á., Novák Zs., Jakab D. Csere: Pokorni, Tölgyesi, Molnár S., Székely B., Balogh Á., Hompót D., Kesztyűs M., Ságodi, Hegedűs K. Vezetőedző: Varga Balázs.