A második félidő elején és végén szerzett gólokkal aratott 2-0-s győzelmet a szervezetten játszó sereghajtó ellen a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata.

Hazai környezetben, a Mohács elleni mérkőzéssel folytatta az NB III Közép Csoportjának küzdelmeit a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata, melynek természetesen nem lehetett más célja, mint a győzelem megszerzése a tabella utolsó helyén szerénykedő vendégekkel szemben. Ugyan a meccs esélyesének egyértelműen a mieink számítottak, a kezdés nem pont úgy alakult, ahogy azt a Varga Balázs vezetőedző eltervezte, mert nem a leggyorsabb tempóban adogatták a játékszert labdarúgóink, így a hatékonyan védekező vendégeknek nem okozott túl nagy gondot a dunaújvárosi támadások megszűrése. Az első komolyabb hazai lehetőségre a 24. percig kellett várni, ám Jakab húsz méteres lövését védeni tudta a mohácsiak hálóőre. Innentől viszont egyre nagyobb fölénybe került a DPASE, melynek játékosai egy, de inkább két be nem fújt tizenegyest is számon kérhettek a játékvezetőn, majd Novák lövését hárította bravúrral Farkas kapus. Hiába került azonban a véghajrára nyomasztó fölénybe együttesünk, a vendégek tartották magukat, így a szünetre gól nélküli állással vonultak a felek. A szünetben Balogh Ádámot a héten igazolt Petró Balázs váltotta a mieinknél, méghozzá remekül, ugyanis a 47. percben remekül tálalt Jakab elé, aki öt méterről nem hibázta el ziccerét, s a léc alá bombázva megszerezte a DPASE vezető találatát (1-0). A gól után igyekeztek kijjebb jönni a vendégek, de labdarúgóink csírájában fojtották el a mohácsi támadásokat, így Ásványi kapusnak továbbra sem volt túl sok feladata. A meccs hajrájához közeledve a felső léc egyszer kisegítette ellenfelünket, ám a 86. percben már nem volt kegyelem: a csereként beállt Szepessy egy elé csorgó labdát pöckölt a kapuba négy méterről, kialakítva ezzel a 2-0-s, megérdemelt dunaújvárosi sikert jelentő végeredményt.

Dunaújváros – B Build Mohács 2-0 (0-0)
Gólszerzők: Jakab a 47., Szepessy a 86. percben

Dunaújváros: Ásványi – Báló, Molnár, Bozsoki, Villám, Tölgyesi (Szepessy, 69.), Balogh (Petró, 46.), Barna (Székely, 88.), Tóth (Papp, 83.), Jakab, Novák (Dorogi, 69.). Vezetőedző: Varga Balázs.