Nagy helyzeteket kihagyva ért el 1-1-es döntetlent a Dabas elleni hazai bajnokin a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata.

Hazai környezetben, a tabellán tizenkettedik Dabas elleni mérkőzéssel folytatta az NB III Közép Csoportjának küzdelmeit a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata ma délután kettő órától.
Varga Balázs együttese erősen is kezdett, az első öt percben négy szögletet is rúghatott, s bár voltak kisebb helyzetei, közben figyelniük kellett a vendégek ellentámadásaira, ugyanis az már az első percektől nyilvánvaló volt, hogy a dabasiak a kontrákra építkeznek. Ezekben volt is veszély, s bár a következő helyzet is a mieink előtt adódott, Papp fejese nem sokkal a kapu fölé szállt. A 29. percben viszont szinte a semmiből, de megszerezte a vezetést a vendégcsapat, mely jól vitt végig egy újabb kontrát, s Domokos közeli pöccintése után sajnos újra mehettünk közepet kezdeni (0-1). Sokáig szerencsére örülhetett fórjának a dabasi alakulat, mert a 35. percben Jakab beadása után Márton csúsztatott saját kapujába, így kezdődhetett minden elölről. A térfélcserét követően lényegesen nagyobb elánnal kezdett együttesünk, de a csereként beállt Szepessy ajtó-ablak ziccerben sajnos a kapu fölé vágta a labdát, majd öt perccel később Jakab lövésénél védett bravúrral a vendégek kapusa. A játékrész derekán egy elmaradt tizenegyest kérhettek számon a játékvezetőn a mieink, majd saját kapujuk ellen kellett izgulniuk, mert a záró tíz perc elején a kapufa mentette meg együttesünket a kapott góltól. A véghajrában teljesen kapuja elé szorította ellenfelét a Varga-csapat, de Székely ziccere is kimaradt, majd Szepessy fejesénél védett nagy bravúrral Hermány, így a lefújásig nem változott az eredmény, s a remélt győzelem helyett egy ponttal kellett beérnie labdarúgóinknak.

Dunaújváros – FC Dabas 1-1 (1-1)

Gólszerzők: Márton (öngól), ill: Domokos

Dunaújváros: Ásványi – Huszty (Székely, 70.), Papp, Bozsoki, Villám, Kesztyűs (Szepessy, 46.), Tölgyesi (Balogh, 81.), Dorogi, Petró (Báló, 70.), Jakab, Novák. Vezetőedző: Varga Balázs.