Nagy csatában aratott egygólos győzelmet Monoron a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata az NB III Közép Csoportjának 25. fordulójában.

A tabella hetedik helyén álló Monor vendégeként folytatta az NB III Közép Csoportjának küzdelmeit a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata ma délután kettő órától, s mivel a listavezető Kozármisleny 3-2-re győzni tudott a Ferencváros II. otthonában, ezért a mieinknek is muszáj lett volna győzniük ahhoz, hogy megtartsák ötpontos hátrányukat legnagyobb riválisukhoz képest. Az mindenképpen nehezítette Varga Balázs vezetőedző helyzetét, hogy három kulcsjátékosára, Villám Balázsra, Tóth Ákosra, valamint Báló Tamásra sem számíthatott a kezdőcsapat összeállításánál, ám a szakember bízott abban, hogy a helyettük játszók is jó teljesítményt nyújtva igyekeznek majd hozzájárulni a mieink remélt sikeréhez. Az első felvonásban ezzel együtt inkább a mezőnyben folyt a küzdelem, nagyobb fölényt egyik gárda sem tudott kialakítani, s helyzetből sem akadt túl sok. Ásványi kapusnak egyetlen hazai helyzetnél kellett védenie, túloldali kollégájának sem volt sokkal több feladata, ám a 26. percben szerencsére Bozsó sem tudott segíteni csapatán, mert Jakab szöglete után Novák csúsztatott a hazai kapuba, így az első felvonást követően labdarúgóink örülhettek egygólos vezetésnek (0-1). A térfélcsere után valamivel nagyobb kockázatot kellett vállalnia az egyenlítésért hajtó házigazdáknak, ám a DPASE középpályája és védelme ezúttal hatékonyan tette dolgát, így hiába próbálkoztak bármivel a vendéglátók, nem tudták bevenni a dunaújvárosi kaput. Ugyan a Varga-csapat sem talált hálót a második negyvenöt percben, minimális előnyét a lefújásig megtartotta, így újabb értékes győzelmet aratva hozta haza a három pontot.

Monor – Dunaújváros 0-1 (0-1)
Gólszerző: Novák a 26. percben.

Dunaújváros: Ásványi – Huszty, Papp, Bozsoki, Molnár, Jakab, Tölgyesi, Barna (Balogh, 77.), Petró (Székely, 83.), Novák, Szepessy (Dorogi, 61.). Vezetőedző: Varga Balázs.