Egymás után másodszor maradt pont nélkül a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata, mely egygólos vezetést követően 2-1-re kikapott az ESMTK vendégeként.

A Ferencváros II. elleni hazai vereség után a tabellán tizennegyedik ESMTK otthonában folytatta a bajnoki küzdelmeket a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata, melynek mindenképpen nyernie kellett ahhoz, hogy maradjon még minimális esélye az éllovas Kozármisleny befogására. Ez nem ígérkezett könnyű feladatnak, mert a házigazdák jó formában, két győztes meccsel a hátuk mögött várták a találkozót, ám a mieink remekül álltak bele a csatába, s Szepessy találatával már a 14. percben sikerült megszerezniük a vezetést (0-1). Sokáig azonban nem mutatott dunaújvárosi előnyt az eredményjelző, mert négy perccel később büntetőt kaptak a vendéglátók, akik Molnár révén ki is egyenlítettek (1-1). A folytatásban a mezőnyben gyűrték egymást a felek, ám a második felvonásra fölénybe került a házigazda, mely a 65. percben emberelőnybe is került, ugyanis a mieink gólszerzőjét, Szepessy Róbertet kiállította a játékvezető. Varga Balázs négyet is cserélt ezt követően, ám az emberfórral végül élni tudott a pesterzsébeti alakulat, mely Soós találatával kicsikarta a győzelmet, így a DPASE hátránya már tizenhárom pontra nőtt a listavezetőhöz képest.

ESMTK – Dunaújváros 2-1 (1-1)
Gólszerzők: Molnár, Soós, ill.: Szepessy.

Dunaújváros: Pokorni – Villám, Bozsoki, Huszty, Báló – Tölgyesi (Barna, 67.), Dorogi (Papp, 75.), Balogh (Molnár, 67.) – Jakab, Szepessy, Székely (Novák, 67.). Vezetőedző: Varga Balázs.