Folytatódik a Klubkártya ingyenes kiadása!

 

A Dunaújváros PASE vezetőségének döntése alapján városunkban továbbra is ingyenesen ki lehet váltani a Klubkártyát!

Köszönjük azoknak a szurkolóknak, akik már tulajdonosok, de lehetőséget adunk azoknak is, akik még nem váltották ki a Dunaújváros PASE Klubkártyát!

Az ingyenes kiváltás lehetőségének végső határideje

2014. november 22-e,

amely a Dunaújváros- Paks mérkőzés napja!

Figyelem: a 2014. szeptember 15-i határidő letelte után már csak azok tekinthetik meg a mérkőzéseket – vásárolhatnak jegyet online, elővételben, vagy a helyszínen -, akik rendelkeznek valamelyik klub klubkártyájával.

Folytatódik a Klubkártya ingyenes kiadása!

Ezúton tájékoztatjuk kedves szurkolóinkat, hogy a Dunaújváros PASE vezetőségének döntése alapján városunkban továbbra is ingyenesen ki lehet váltani a Klubkártyát!

unnamed

Köszönjük azoknak a szurkolóknak, akik már tulajdonosok – eddig 2361-en -, de lehetőséget adunk azoknak is, akik még nem váltották ki a Dunaújváros PASE Klubkártyát!

A kiváltás lehetőségének újabb határideje 2014. október 17-e, az első hazai mérkőzés, vagyis a Dunaújváros PASE – Szombathely összecsapás!

A Klubkártyát hétköznap 900 – 1200 és 1300 – 1600-ig lehet kiváltani a Dunaferr Klubház 237-es irodájában.

A figyelmet azonban fel szeretnénk hívni arra, hogy a 2014. szeptember 15-i határidő letelte után már csak azok tekinthetik meg a mérkőzéseket, akik rendelkeznek valamelyik klub klubkártyájával.

 

 

    Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
    Invalid username, no pictures, or instagram servers not found