Tisztelt Szülők!

Egyesületünk 2011 őszén indította el Futball Iskola korosztályait, melyekbe folyamatosan várjuk óvodás kórtól a focizni vágyó gyerekeket.

Klubunk Futball Iskola elnevezésű programja, fő feladatának tekinti a gyermekek életkori és egyéni sajátosságainak szem előtt tartásával az egészséges, harmonikus személyiségfejlesztést.

A sporton keresztül a gyermekének életre szóló élményeket, előnyöket, különleges fejlődési lehetőségeket biztosíthatunk.

A Futball Iskola a gyermek alapvető megnyilvánulási módjára, a mozgásra és annak fő tevékenységi formájára, a játékra alapozva szervezi a fő nevelési területeken végzendő pedagógiai és pszichológiai feladatait.

Feladatunk, hogy minden korosztályunkban a  fiúk, lányok valamint a félénkebb, bizonytalanabb kisgyermekek is testben, lélekben, és szellemben egyaránt fejlődjenek, és abszolút sikerélményt kapjon mindenki a csoportos játékos együttműködésben.

Általános célok a Futball Iskolában

o Az egyén számára örömet nyújtó biztonság megteremtése.
o Az egyéni és közösségi érdekek összehangolása.
o Játék, örömszerzés.
o Futball alapjainak lerakása, a játék megértése és tanulása.
o A tehetséges játékosok kiválasztása a Dunaújváros Futball Akadémiára.

Gyere a Dunaújváros PASE Futball Iskolába és legyél te a legjobb!

Csatlakozzon gyermeke a programunkhoz, várjuk jelentkezését!

Jelentkezés illetve további információ:

A +36 30 931-8231-es telefonszámon Boldoczki Sándornál illetve a futballiskola@dpase.hu e-mailen, vagy az alábbi mezők kitöltésével:

 

[contact-form-7 404 "Nem található"]