JEGYINFORMÁCIÓ!

Jegyvásárlási információ a 2022/23-as őszi szezonra! 

A Dunaújváros Stadionban a 2022/23-as őszi szezonban megrendezendő bajnoki találkozókra a (egységesen hazai és vendég) szurkolóknak a felnőtt belépőjegyek ára 1.500,- forintba, míg a nyugdíjas- és diákjegyek 1000.- forintba kerülnek.

V.I.P jegy vásárlására is van lehetőség, melynek összege 2.500,- forint mérkőzésenként és a jegy birtokosa a mérkőzés ideje alatt, illetve utána vendéglátásban részesül a V.I.P helységben. A V.I.P őszi bérlet ára 25.000,- Forint. Továbbá lehetőség van 50.000,- forintért támogatói V.I.P bérlet vásárlására is, ami magába foglal ajándékként egy szurkolói sálat.

Jegyet vásárolni csak a mérkőzés előtt 1 órával lehet a hazai oldalon lévő jegypénztárakban. A jegypénztárat gyalogosan az Eszperantó útról lehet megközelíteni. Aki a Dunaújváros Stadionba jegyet vált az köteles a stadion pályarendszabályt betartani, melyet az alábbi linken olvashat: 

https://dpase.hu/palyarendszabalyok/

Hazai szurkolók / V.I.P vendégek:

A hazai szurkolók és a V.I.P vendégek elhelyezése a J szektorban került kialakításra.

Vendégszurkolók:

A Dunaújváros Stadion vendégszektorok még nincs átadva üzemeltetésre (felújítás alatt), ezért a vendégszurkolók is a hazai oldalon lévő jegypénztárnál tudnak jegyet venni a mérkőzésre. A vendégszurkolók elhelyezése az I szektorban került kialakításra.

Jegyárak

  • Felnőtt jegy: 1.500,- Forint

  • Nyugdíjas és diákjegy: 1000,- Forint

  • V.I.P jegy: 2.500,- Forint

  • V.I.P őszi bérlet: 25.000,- Forint

Kedvezmények és jogosultságok:

Kedvezmények és jogosultságok csak dunaújvárosi, valamint a körzetéhez tartozó települések (Rácalmás, Kulcs, Kisapostag, Dunavecse, Baracs, Nagyvenyim, Mezőfalva) lakcímkártyájával rendelkező lakosokra vonatkozik:

  • Diákjegyet a diák igazolvány felmutatásával vásárolhatnak a szurkolók

  • Nyugdíjas jegyet nyugdíjas igazolvány felmutatásával lehet vásárolni (öregségi, egészségügyi, rokkant, szolgálati idő, előrehozott).

  • 7 éven aluliak számára ingyenes a mérkőzés megtekintése

Váltson V.I.P bérletet!

A V.I.P őszi bérlet (11 mérkőzés) ára mindösszesen 25.000,- Forint!

HAJRÁ DUNAÚJVÁROS, HAJRÁ DUNAÚJVÁROS FC!