Jegyek, bérletek

A Dunaújváros Stadiont az Eszperantó útról lehet megközelíteni gyalogosan és gépjárművel. Akik gépjárművel érkeznek a mérkőzésre, azok az Eszperantó úton és a Dunaújváros Sportcsarnok előtt tudnak parkolni.

A Dunaújváros Stadionban a 2018/19-es őszi szezonban megrendezendő bajnoki találkozókra a belépő jegyek 1.000,- forintba, míg a nyugdíjas- és diákjegyek 600.- forintba kerülnek .  V.I.P jegy vásárlására is van lehetőség , melynek összege 5.000,- forint mérkőzésenként és a jegy birtokosa a mérkőzés ideje alatt illetve utána vendéglátásban részesül a V.I.P helységben. A V.I.P őszi bérlet ára 30.000,- Forint. Továbbá lehetőség van 50.000,- forintért támogatói V.I.P bérlet vásárlására is, ami magába foglal ajándékként egy szurkolói sálat.

Kedvezmények és jogosultságok csak dunaújvárosi valamint a körzetéhez tartozó települések (Rácalmás, Kulcs, Kisapostag, Dunavecse, Baracs, Nagyvenyim, Mezőfalva) lakcímkártyájával rendelkező lakosokra vonatkozik:

 • - Diákjegyet a diák igazolvány felmutatásával vásárolhatnak
 • - Nyugdíjas jegyet nyugdíjas igazolvány felmutatásával lehet vásárolni (öregségi, egészségügyi, rokkant, szolgálati idő, előrehozott).
 • - 7 éven aluliak számára ingyenes a mérkőzés megtekintése

 

Vendégoldal:

 • A vendégszurkolóknak a belépés egységesen 1.000,- Forintba kerülnek a 2018/19-es szezonban.

Kérjük támogassa Dunaújváros labdarúgó csapatát!

Adott esetben a klub a változás jogát fenntarthatja!

  A
  A
   Photos
  A
   Followers
  A
   Following